Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Otsikon perusteella luulin jo että Ouzo-Max häs left tö bilding.
Huh, nää on hurjia tilanteita. T: nimim. ollu hallissa läsnä vastaavassa, en ny muista oliko U16 vai U18, mutta nuorisopeli kuitenki. Pysäyttävä, pistää miettimään elämän jatkuvuutta.
 
Illan ohjelmana suoritettu vajaan 400 km siirtymä Hiluxilla ja huomenna luvassa vähän enemmän. En edelleenkään ymmärrä, miksi eräät henkilöt saavat ko. vehkeestä niin helvetinmoisen erektion,
No en minäkään sitä ymmärrä, mutta vielä vähemmän sitä että jotku saa jollain teslalla tms. sähkövatkaimella ajamisesta orgasmin.
 
joku lipastanut majavassa jukeboksista raakasti VillePetteriä!

muuta hyvää tamperseen reissussa ei olekkaan ollut!
 
Minen kyllä ymmärrä toimistorottia, tuossa 4h vääntäny excelin ja asiakashallintajärjestelmän välillä syöttäen dataa ja ihan täysin valmis hyppäämään narun jatkoksi. Jotkut tekee tuota 40h viikossa, mielenvikaista.
Itse teen tuota sen 40h viikossa. Noh, onneks edes välillä muutakin. Tuli kyllä ajettua päin seinää työuran ja elämän suhteen muutenkin. Täytyy koittaa päästä pois pelkästä toimistotyöstä. Ei ole kyllä yhtään mua varten.

Toisaalta ei myöskään nappaa mikään lattiatason tehdasduunarihommakaan 12e tuntipalkalla. Sitäkin tuli lähes 2v tehtyä vuosia sitten.

Edellinen pesti oli ihan jees. Noin 60-70% toimistonaputtelua ja loput muuta puuhaa varastolla yms. Yritän nyt ettiä jotain samantyylistä tai edes sinnepäin. Vaikeaa on kyllä tällä hetkellä. Kai ne ajat taas joskus paranee ja tärkeintähän on että on joku homma. Saa palkkaa ja oppii uutta eikä ole painetta löytää uutta työtä että saa vuokran maksettua.

Tuli siis lähdettyä vähän äkkipikaisesti vittumaisen pomon takia. Ja huomattavasti huonompaan hommaan tuli päädyttyä. Takaisin ei ole menemistä. Vituttaa. Nykyinen esimies toki on jees mutta ei se paljoa lohduta.

Olisi kyllä iso riski vaihtaa taas työtä tässä lamassa. Jos uutta edes saa. Pidemmän päälle kyllä masentuu tässä hommassa, vaikka on tähän jo tottunut jonkin verran. Vuosi kohta jo mennyt ja ehkä se toinenkin menee nopeasti. Ja kolmas...

Mitä palstalaiset mieltä, rohkeasti uuteen hommaan jos paremmalta vaikuttava löytyy vai odotteleeko parempia taloudellisia aikoja? Lyhyt pätkä CV:ssä ei toki optimaalinen, mutta tämä jäisi tähän mennessä ainoaksi lyhyeksi työsuhteeksi (kesähommia yms ei lasketa) jos muutaman kuukauden sisään vaihtaisi. Edellisellä työnantajalla lähes 6v yhteensä ja ikää alle 30.
 

IMG_2244.webp
 
uskomattoman paska reissu
No mikä siitä nyt niin paskan teki? Paikka, seura, vai jokin muu?

Itse en asu Tampereella, mutta silloin tällöin tulee käytyä. Sekä työasioissa, että vapaa-ajalla keikoilla. Minusta oikein mukava paikka, ainakin lyhyemmillä piipahduksilla. Eli oliko reissu vaan muuten paska, vai mikä kinnaa?
 
No mikä siitä nyt niin paskan teki?

kun ON! hiljaien Mies niin, on

eivät naaraat lähesty, yksin saa seisos kella ja katsella muiden sosialisointia jos ei itse uskalla

ja sitten kun uskaltaa, niin kun on hiljainen Mies niin vosu otottaa kaiken kommunikaation tapahtuvan Miehen toimesta

#eitulemitään
 
kun ON! hiljaien Mies niin, on

eivät naaraat lähesty, yksin saa seisos kella ja katsella muiden sosialisointia jos ei itse uskalla

ja sitten kun uskaltaa, niin kun on hiljainen Mies niin vosu otottaa kaiken kommunikaation tapahtuvan Miehen toimesta

#eitulemitään
Hyvä mies,

Tällä menolla ei mikään tule paranemaan, eikä mistään reissusta tule sen parempaa (paitsi sillä tuurilla, että joku kriteerisi täyttävä nainen tulee juttelemaan ja ottaa aloitteen käsiinsä). Eli nyt joko sinun täytyy muuttaa lähestymistapaasi naisten suhteen, tai sitten ottaa rennosti, nauttia elämästä ja olla ottamatta stressiä naisten tapaamisesta. Kohtaat sopivan, tai olet sitten kohtaamatta. Valittamalla ja päivittelemällä tilanne ei tule muuttumaan - samaa lähestymistapaa olet ymmärtääkseni (ja lukemani perusteella) jo jonkin aikaa kokeillut? Jos sillä ei toivottua tulosta tule, niin jotain täytyy muuttaa.

Mieshän on kuvien perusteella nuorehko, hoikka ja hyvässä kunnossa - ulkoisten avujen perusteella pitäisi kelvata. Eli nyt vähän analyysiä siitä, että mikä vastustaa ja miten siitä pääsisi eteenpäin. Ymmärrän hyvin, ettei se vieraille keskustelunavaus ole aina niin helppoa. Mutta jotainhan tarvitsee kokeilla. Vedä vaikka tissuttelun sijaan kunnon tumut - ja käy höpötttelemässä ihmesten kanssa. Jollei mikään muu auta ujouteen. Ainakin saa jotain kontaktia - ja jos ei osu, niin mitä sitten. Ei se huonompi tulos ole.
 
Nyt illan akendalla kotitekoiset hotdokit!

Sämpylät uunissa, nagit keitetty.

Sinne väliin paria tabaskoa, schirachaa ja nämä muut.

Menee kyllä päin helevettiä, mutta viskiä vähän kylykeen.

Kyllä se poijjaat siitä

Näistähän tuli muuten totella hyviä.

Odotan välittömästi omaa ruokaohjelmaa näköratioon.

Juomaohjelma käy myös.

Nimittäin, kokemusta on
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom