Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ostin porkkanalaatikkoa. Nyt on vielä kallista, kun heti joulun jälkeen sitä saa lähes ilmaiseksi. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi porkkana-/lanttulaatikko on joulun juhlaruokaa. Joku sitkeä jäänne nälkävuosilta, kun muutoin oli vaan pettuleipää ja vesivelliä? Eikö tuo perinne ole jo aikansa elänyt.

Tuntuu jotenkin siltä, että tänään on vielä pyöräytettävä korvapuustit. Selkeästi valon vähenemisen seurausta, että joka päivä tekee mieli pikkuherkkulia!

Lauantaina tapas-baariin!
 
Sehän se ois, kun valtion hallinnoimat järjestelmät kykenisivät keskustelemaan keskenään, mutta kun ei. Liian paljon ja liian erinlaista dataa, sit kun tästä sopasta yrittää poimia sitä haluttua tietoa, niin onnistuu manuaalisesti, eli huonosti.
Itekin ollu mukana jutuissa, joissa tehdään integraatioita, mietitään prosesseja jne., että kyllähän noita eri julkisorganisaatioissa koitetaan välistä parantaakin, mutta ei tästä enempää, kun ei tiedä järjestelmiä, millaista dataa jne.
 
Tässä taas tänään pohdiskellut kinttupolkua ajellessa ja oksien raapiessa mersun kylkiä, että pitäisi joskus ottaa kunnon autofiili kyytiin. Sellainen, joka pesee, vahaa ja kiillottaa autoaan jatkuvasti.
 
20241018_054613.webp
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom