Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Piti itekin tulla hehkuttamaan, että nythän tulee villari vauhdilla Canyonilta. Edellinen seiso tosiaan viikon Saksassa, niin nyt tuli su tai ma viestiä, että on lähetetty ja aamupäivällä postia, että huomenna toimitetaan himaan. Eli mahikset näyttäs olevan, että pääsee vkl ajelulle. Varmaan toki sataa sit räntää non stop, jos ei muuta.
 
Eiväkkö heittäny pihalle?

Eräs asiakas aikoinaan iloisella 90-luvulla kun meni hyvin ja oli voimansa tunnossa meni Porschea ostamaan. En nyt muista mikä lokaatio, mutta silloinen uusien Possujen myyjä, marmoritiskiltä siis. Verkkarit jalassa ja muovikassissa satatuhatta markkaa käsirahaksi. Sellanen vähän omanlaatuinen tyyppi ja äänekäs. Heittivät ulos. =D
Osti sitten Lapinmökin.
 
Kävin ohjatulla lihaskuntotunnilla. Ei sillä ehkä hirveästi lihaskuntoa kehitetä. Jospa sen tähtäimessä on enempi "polttaa rasvaa" koska tuollainen on naisväestön suosiossa. Täysin hakuammuntaa varata sopivia painoja, kun liikkeiden toistomäärät on tolkuttomat. Lisäksi sellaisia yhdistelmiä, että tehdään ns yhdellä kertaa kaksi liikettä esim maastaveto ja kulmasoutu, joissa se sama paino ei toiminut ollenkaan. Tolkuttomien toistomäärien vuoksi TOS-kipu aktivoitui hienosti, mitä kuntosalilla ei ole koskaan tapahtunut. No, tuli testattua, ei tarvitse mennä uudestaan. Eikä nuo ryhmäliikuntajutut oikein muutenkaan ole mun juttu. Alkaa vaan vituttamaan.
 
Jäi etellisestä pois, lähinnä sen takia kävin tuota katsomassa kun täällä esitettiin väitteitä että Sub olisi jotenkin isokokoinen ja näyttää hassulta jos eijole Kajsnamaisen miehekkäät ranteet.
No ei todellakaan näytä, koko on ihan passeli.

Tuote oli muutenkin ihan kurantti.

Ostikohan @vokot jo sen junalipun Tanpereelle...
 

Suositut

Back
Ylös Bottom