Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Mä tykkään käyttää kunnollista liukast.. rasvaa, helpoin laittaa kuumaan uuniin, sitten vaan kun on jäähtynyt niin pyyhitään liiat liukast... Rasvat pois
Tää on ihan hyvä tapa.

Ja jos pannuun saa poltettua jotain tosissaan kiinni tai muuten "pilattua" sen, niin "paistelee" siinä kovalla lämmöllä aikansa reilun kerroksen karkeaa merisuolaa, niinku jauhelihaa paistais, ja sitte huuhtasun jälkeen uus rasvapoltto.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Anteeksi kaikille spesialisteille mutta kyllä nä paistinpannu ongelmat vaikuttaa aivan helvetin naurettavilta.
Joo, ja en vittuile vaan olen huvittunut ihan sivusta seuraajana.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom