Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
sama kun olisi oopperaa mennyt kuuntelemaan: oletettavasti

mitään ymmärrä mistään

Olen kahdesti käynyt oopperassa. Helsingissä ja Savonlinnassa. Menisin mielelläni uudelleen, mutta se vaatisi matkustamista ja liput ovat kalliita. Savonlinnan Oopperajuhlat ovat kokonaisuudessaan vähän huvittavaa kylttyyripönötystä. Kuinkahan moni siellä käy ns vain näyttäytymässä ja itseasiassa vetää viinaa enemmän kuin katsoo esityksiä?
 
Koska Perintö on vähentynyt uhkaavasti (eikä lisää ole todnäk lähiaikoina tulossa - mikä tietysti on ihan hyvä juttu) ja köyhä aika lähenee vääjäämättä, niin vietän tiukan budjetin lokakuun ja kirjaan tarkasti, mihin raha menee.

Tällä viikolla on lähinnä ruokaostoksiin kulunut 97,65€ - mistä kissojen ruokiin on mennyt 43,30€. Lisäksi vuokra.

Olisiko jollakin tiedossa potentiaalinen Provider Man Sylville? 💰💰💰
 
Screenshot_20241005-122010_Samsung Internet.webp
 
Yllättävän hyvin kestäny vaikka käyny parina aamuyönä hetken miinuksella. Piti viedä eilen työpaikalle mutta unohtu.. En viitti sisään ottaa kun noissa ötököitä yleensä ja vajmon huonekasvit ei tykkää. Se on nyt pärjättävä maaanantaihin asti. 😐
Kestää kai aika pitkään mutta kypsyy paremmin lämpimämmämmämmmäässä.
 
En päässy kuntoilusalille vuosikortti umpeutunut. Menin sitte iisifittiin kertamaksulla. Muuten oikein hyvä ja hieno sali mut siis mitvit penkeissä ei turvarautoja ollenkaan ja tangolle kaks koukkua matala ja korkea, ja todellakin syvät koukut, tankoa pitää punkea ylöspäin ihan h-mona että tulee ulos.
 
kirjaan tarkasti, mihin raha menee.

Minulla on Excelissä (tai nykyään Libreofficessa) menot n. 20 vuoden ajalta. Tuli otettua tavaksi joskus nuorena ja köyhänä; nykyään ei toki tarvitse ihan niin tarkkaan penniä venyttää, mutta koen että auttaa edelleen taloudenpidossa kun heti kuukauden alkuun vetää taulukkoon tiedossa olevat laskut ja menot ja katsoo siitä, paljonko uskaltaa upottaa esim. olueen. Kun siihen tottuu, niin on ehkä kahden minuutin homma lyödä päivän kuluttua taulukkoon niin kuun edetessä näkee suoraan kokonaisnäkymän minne liksa on uponnut.
 
On tää Deadpool & Wolverine hyvä 👍

Aamulla haettu guancialea carbonaraa varten. Samalla vähän juomia, joista osa jo mennyt 🙄

Torstaina putsattu rännit lehdistä ekaa kertaa, ei todellakaan viimeistä (ai hitto, että Makitan lehtipuhallin rännijatkeella on hyvä!).

Voi siis tänään ottaa rennohkosti.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom