Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mutta onko basso jo ostettu?
Jäi vähän taka-alalle kalliimmat soitinhankinnat, kun tuli lunastettua vanha työsuhdeliisaripyörä ja tilattua uus.

Musahommiin ostin kyllä Roden NT2-A mikin käytettynä ja sille on vielä tulossa jalka, niin pääsee testaileen esim. akkarinauhoitteluja.

Tartten kyllä sen bassonkin, mutta pitää hetki elvytellä budjettia, ennen kuin mitään uusia harrastehankintoja.
 
Kuntosalilla oli minun suosikkisalikissa: kahdeksankympin ja kuoleman välillä oleva rollaattorimummeli, jolla on aina iloisen kukikkaat trikoohousut jalassa ja kaulassa tarvikepussi, jossa varmaan on nirtopurkki ja testamentti tms. Siinä on itselle esimerkkiä ja tavoitetta kerrassaan!

Pitäisiköhän vielä reippailla takaisin kaupalle. Siinä oli pihalla loimulohikauppias. Ei vaan ollut rahulia mukana, kun ohitse pyöräilin.
 
Olen kävelymattokoukussa. Tässä työpisteeni vieressä on lattiasta alkava ikkuna, joten naapurilla on mahdollisuus seurata tätä touhuani pitkin päivää. Varmaan itseään suojellakseen näyttää lähteneen johonkin tänäänkin.

Saatan myös jammailla ja moonwalkkailla tässä. Höhöhö. Mahtava laite.
 
59049504035435.webp
 
Kokonainen ilta ilman läppäriä. :confused:

Miten tästä selviää. Telkkariakaan jaksa katsoa, jos ei syö samalla ja söin jo... Vois tieten jotakin hyödyllistä tehdä, mutta ei yhtään huvittaisi. Ehkä tässä silti joutuu vähintään pyykkihuollollisia toimenpiteitä suorittamaan. Jos pysyn hereillä...
#ruokalepo
 


Tä on jotenkin helvetin hieno, Mack The Knife soi taustalla ja nainen ei ymmärrä kenen kanssa on tekemisissä. Ei sillä että hän olis vaarassa vaan kyseessä on Michael Corleonen kaltainen kaveri.
 
Back
Ylös Bottom