Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Fillaroinnista kun ollut puhe, niin olisi kyllä uskomattoman hienoa, jos vielä joskus pystyisi edes poluilla maastopyöräilemään.

Nyt kun kävelyssäkin vielä tasapainohaasteita, niin ei ole uskaltautunut kokeilla pyöräilyä lainkaan.

Oli mulle rakas laji eri muodoissaan parikymmentä vuotta. Ja tietty nyt kun pyörät niin siistejä tekniikaltaan, kiinnostaa vielä sekin puoli.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Minä näistä mitään tiedä, mutta eiks tuo paatti olis lähdössä vielä ihan tolkuttoman halvalla, jos tuollaisiin hintoihin lähtis?

Ei sillä, että ois ny 20 kiloa löysää, mutta eikö tuommonen melkein kannattas ostaa, jos tuollaisiin rahoihin sais?

Sit vois tilipäivänä aina pienen lenkin heittää, kun tuo imaisee tuntiin 200l löpöä ja sit helvetin kyytiä himaan pötköttään.
Kuuskymppiä näkyy olevan nettiveneessä tuolla hintaa. Eli ei ihan kahtellakympillä lähtene.
 
Olipa taas lämmintä tänäänkin syyskuuksi. Kauppakeskuksella ja matkalla sinne näkyi mukavasti hameita, mekkoja, pyllyhousuja ja povipaitoja, tässähän alkaa tuntea olevansa ilmastonmuutoksen nettovoittaja.
 
Aliisalle terveisiä paskahuussista #tornio #koski



IMG_1766.webp
 
Täällä ku on näitä fillari tuntijoita, elokuvassa Rukajärventie lähtee polkupyöräjoukkue tiedusteluretkelle. Ni ihan ajatusleikkinä millainen pyörä olisi tommoselle osastolle nykypäivänä paras? Painetaan maastossa, maantiellä, ylitetään vesistöjä ja pyörää joutuu välillä kantamaan. Varusteita on matkassa aseet mukaanlukien. Eli luvassa olis vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
 
Back
Ylös Bottom