Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
hintaerot juurikin alempien ALVien ansiota
On noissa, kitaroiden suhteen ainakin, vähän muitakin muuttujia. Japanin markkinoille tehdyt kitarat voi olla ihan ilmaisia versus täysin vastaavat vientiin tarkoitetut mallit. Ja käytettyjen kauppa vetää hyvin, minne päätyy sit esim. jenkkiläisiäkin arvosoittimia välillä tosi hyvään hintaan.

Ja valuuttakurssit vaikuttaa toki kanssa. Ei oo montaa vuotta, kun jenkeistä oli paljon houkuttelevampaa tilata audioroinat, kun maksoivat siellä merkittävästi vähemmän, mutta nykyään dollari sen verran vahvempi, ettei maksa enää veroineen vaivaa.

Mut en tosiaan viiti lähteä veivaan sillä riskillä, että tulee tullissa jotain ongelmia. Jos sieltä sit oikeasti jonkun haluais, niin maksaa tarvittaessa verot. Kitaroiden kanssa muutenkin veivuuta, että saako ottaa milläkin yhtiöllä käsimatkatavaraksi vai ei. Ruumassa noille käy suurella todennäköisyydellä huonosti ilman pätevää lentolaukkua.
 
Viimeksi muokattu:
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jos yhtään järkeä on päässä, niin mikäli nyt edes onnistuu löytämään huomattavasti kotimaan hintaa halvemmalla esim rollen (hintaerot juurikin alempien ALVien ansiota), boxi ja paperit lähtee kotiin DHL:llä.

Kuitenkin ihan kiva, että kellolla on takuupaperit olemassa. Ja jos haluaa joskus myydä eteenpäin, on boxittomuus ja paperittomuus pahimmillaan tonnien menetys.
Männä vuonna mitä kattelin Rollejen hintoja jaappanissa, niin ei kannata lähteä niitä hakemaan. Ei säästä, toki käytettyjen ja "käytettyjen" valikoima on aika eritasolla..
 
Mä en pelaa enää Cajsnan kanssa mitään.

Aina sama homma.

Jos se häviää, alkaa riehuminen.

"Mutta jos hän voittaa, sittenhän kaikki on hyvin?", kysytte

Vastaus on: ei ole.

Nimittäin, silloin alkaa rajut syytökset siitä, että on tahallaan hävitty.

Jolloin, jälleen kerran, alkaa se riehuminen.

Mie en ala enää millekään.
 
Mutta yritäs saada simpukka uistimella!
Apropoo.

Veljeni oli ollut viikko sitten vetouistelemassa, ja kolmeen vapaan tärppi samanaikaisesti. Kahdessa hauki ( 5,5kg ja 3kg) ja kolmannessa pieni kuha.

Oli ollunna hetken aikaa ns tilanne päällä veneessä mutta sai kaikki kuitenkin ylös.
 
Olin jo aikeissa avata tv-vastaanottimen ensimmäistä kertaa tällä viikolla, mutta ohjelmatiedoista selvisi; bondeja ja turhapuroja etelleen.
 
Back
Ylös Bottom