Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Helppoja ruokia @doownek


https://keskustelu.pakkotoisto.com/threads/off-topic-24h.44953/post-6154197
Nyt kun laitoit niin muistin tän, tää on just sellainen mitä hainkin!
Sitten kun tubessa tulee vastaan KakeLaatikko niin on mun tekemä :oujee:
 
Se on tänään ollut ehkä koko kesän ensimmäinen lauantai, et ei ole tullut tehtyä about yhtään mitään (no autolle tekaisin sisäputsin, mut siin ei menny ku tunteroinen). Vähän niinku semmoinen lomapäivä.

Tohtiskohan huomenna ottaa uusiksi:unsure:. Toisaalta ois kyl pikkuhiljaa se aika vuodesta, et pitäis vähintään alkaa suunnitteleen piippujen/tulipesien nuohousta ja rännien puhdistusta.
 
Aina sataa.

+ BG3 + ER:SET pelattu läpitte + mästerseffiä vain pari iltaa viikossa = veri booring
Hogwart's Legacy, tai mikä olikaan, oli aika hyvässä alessa ainakin Xboxille. En viittiny vielä ostaa, kun Shadow Of Tomb Raideria koitin aloitella ja sata muutakin peliä koneelle ja konsolille ostettuna, mutta saatan tuon napata, vaikka Harry Potter -maailma ei niin putookaan.
 
Täällä luetun perusteella sitten offarimiitti pystyyn? Vaikka ensi kesäksi, niin porukka pääsee ulkoilmaan ja koska entinen kesä poistui muutenkin (ja ehtii vetää itsensä tietysti sairaan kireään kuntoon sitä ennen).
Voidaan jäsen J:n kanssa tuoda kuningasravut, jos Max tuo snapsit.
 
BKssa steakhoussit alessa, 3e kappale. Kai niitä viis syö 🤔 muija katto mua ku hullua ku kysyin miten monta long chickenia se haluu. Naiset ei vaan tajua miten elämästä nautitaan.
 
Tänään tuli kyllästys yhteen ihmiseen, aina kun jotain tarttee tehdä niin tulee kysymys mitä teet huomenna.
Tekis mieli vastata suoraan että en ainakaan ole sun apulainen.

Toisia auttaa ihan mielellään mutta ei nyt jaksa sitäkään että vain silloin ollaan soittamassa.
 
Aina jostain kumman syystä ollu ärsyttävä tää nykynen "suosittu" jalkapalloselostaja, mutta oNpa hyvä että kohta loppuu tää peli nii ei tarvi enää kertaakaan tälle iltaa kuulla BrasiLLian MarTTasta.
 


Katsottu!
8/10. Pikkusen liikaa alkupuolella musikaali meininkiä, mutta kun korkkasi katselun aloittaessa Lahden strong lager tyhjään vatsaan niin siinähän ne meni ihan hilpeästi. Hieman enemmän historiallista viitekehystä olis voinut olla kuten Waltarin epygtiläisessä, mutta olihan tämä kuitenkin hieno elokuva. Onkohan kirja parempi tässäkin?🤔
 
Back
Ylös Bottom