Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Heinä kaadettu ja päivän urheilut suoritettu. Mitä sit on tapana lomalla tehdä? @Max131 vastauksia ei noteerata, sen verran on jumppaa ohjelmoitu loppuviikkoon 😅
Mä voin tuurata Maxia 😄 Olutta tietty ja sikarin kera, jos sikari maistuu. Jumppaa sitten syssymällä.

Itsellä tässä näemmä 2. vai 3. viikko ilman mitään voimaliikuntaa. Hyötyliikuntaa on tullut sitten tässä sekä maalaillessa, kattoa pestessä, harventaessa, pensaita leikatessa jne. riittävästi, ettei ois jaksanutkaan. Toki jokunen fillari ja rullislenkki siivitettynä päivittäisellä koirien kanssa ulkoilulla myös, niin ei tässä ihan pelkkää kaljan kumoamista ole ollut (vaikka siltä vähän tuntuu).
 
Ja huoneensiivous on myöhässä... Saanen viiteajassa, mutta en päässyt päikkäreille enkä vielä pääse suihkuun enkä valmistautumaan... jos sitä edes yhdeksitoista kerkiäisi. :unsure:
Kuuluuko valmistautumiseen Hans Landaksi pukeutuminen?
 
Tarttisin tuommoisen:


Pitää ehkä viimeistään ensi kesälle miettiä hankintaa..
 
Tarttisin tuommoisen:


Pitää ehkä viimeistään ensi kesälle miettiä hankintaa..
Tulevalle suvelle voisi miettiä...

DiavelV4RBackRed_2048x.jpg


Tai sitten panssarivaunua. No katotaan.
 
Sanon etelleen, että rumimpia Italojen tekemiä laitteita. Osta se vaunu vaan ennemmin.

E. Mutta vielä sen verran, että näähän on makuasioita ja jokanrn ostaa itelleen, mistä tykkää.
Charioteerin bensiinillä toimivaa, 600 hevosvoimaista RollsRoyce V12-moottoria olisi mukava aina silloin tällöin käynnistellä naapurien iloksi.

1280px-Charioteer_tank_in_Mikkeli_20130531.jpg


Epäilen kyllä että eijjole huutokaupassa käyntikuntoisia vehkeitä tarjolla.
 
Joku telkkariohjelma, sillon joskus 20 vuotta sitte, kertoi brittiläisistä lihavista lapsista. Yks äiti siinä istui kotisohvalla haastateltavana "en ymmärrä, kyllä meillä syyään aika terveellisesti ja säännöllisesti, kohta on ruoaksi..." niin kyseinen junnu, joka oli yläkerrassa huoneessaan pelaamassa huusi "äiti, tuo munkkia" jolloin äiti mukisematta nousi kesken haastattelun, haki keittiöstä lautaselle pinotun munkkikasan, ja vei yläkertaan.
Secret Eaters YouTubesta! Lempiohjelmani kategoriassa nauretaan idiooteille. Yhden miehen aamumuroannoksessa oli energiaa 1500kCal. Se laittoi siihen 48% kermaa :D pokerina väitti ettei ymmärrä mikä hänen ruokavaliossa olisi pielessä. Ja ei se vissiin oikeasti tiennytkään.
 
Huomenna on TAAS perjantai.
Ettei vaan osa ketjulaisista suunnittele viettävänsä sitä ragusaa aiheuttavalla tavalla
🤨

Ensi viikolla pitäisi sään muuttua kuivemmaksi. Tämä hyvä, koska pyykit eivät millään meinaa kuivua, vaikka onkin melko lämmintä. Ällöttävän nihkeää oli aamupäivällä kuntosalillakin ja tuli huono olo, joten jätin puolet tekemättä ja siirryin kotisohvalle syömään jäätelöä.

Elokuussa taitaa tulla yksi viikonloppu vietettyä Isolla Kirkolla. Muuten mukava ajatus, mutta miksi se sijaitsee niin syrjässä ja kaukana. Junamatka on puuduttava 😞
 
Huomenna on TAAS perjantai.
Ettei vaan osa ketjulaisista suunnittele viettävänsä sitä ragusaa aiheuttavalla tavalla
🤨
😞
Huominen menee täysin selvinpäin.

Lauantaina olis luvassa sellaiset keskikokoiset kinkerit, siellä on tarjolla Maxin suosikkijuomaa, eli ilmaista alkoholia.
Tuskin mitään ragusaa tulee silti hankittua.
 
Back
Ylös Bottom