Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
"Kolmea henkilöä epäillään Suomen maanpuolustuksen ja turvallisuuden kannalta merkityksellisten tietojen oikeudettomasta hankkimisesta, tietojen yhdistämisestä sekä julkaisemisesta internetin avoimilla tallennusalustoilla.

Kaikki epäillyt olivat ehdolla viime eduskuntavaaleissa, mutta eivät tulleet valituiksi. Kaksi heistä oli kristallipuolueen ehdokkaina ja yksi Valta kuuluu kansalle -puolueen ehdokas."

🥳
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tirsk. Liikenteessä on paljon ihmisiä, jotka
eivät ole lähtiessään huomanneet hellejakson päättyneen. Kyllähän se ilme on näkkärillä, kun päällä on pikkupikkukesävaatteet, lämpötila 13 ja kylmä, puuskittainen tuuli puhaltelee iloisesti 😀
Kuuntelin aamun palaveria pihalla rikkaruohoja kitkien ja kukkia istuttaen. Koirat touhusi innokkaasti vieressä (eivätkä vain maanneet läähättäen).
Kohta lounasajan lenkille, kun kelit suosii! :)
 
Kuuntelin aamun palaveria pihalla rikkaruohoja kitkien ja kukkia istuttaen. Koirat touhusi innokkaasti vieressä (eivätkä vain maanneet läähättäen).
Kohta lounasajan lenkille, kun kelit suosii! :)

Tämä on epäilemättä sitä etätyön lorvimista. Juuri lähden niin ikään lounaskävelylle, ja aamupäivällä vietin tunnin sammalta lapioiden samalla, kun kuuntelin henkilöstöinfoa. Nähdäkseni se oli vaan kokovartaloversio sähköpöydästä ja kävelymatosta, same same.
 
Minulla kiinnostaisi nähdä @Alicia n instagramin fyp.

Varmaan täynnä miesten perseitä.

Onko se fyp tämä?
Screenshot_20240607_112809_Instagram.jpg


Kovin niukasti persikoita :unsure:
Tissejä ja reisiä näyttäisi mainostavan kuiten.
 
sää ei todellakaan suosi!

kesä pilalla!

helteet takasi, ja sassia
 
eilenkää huvittanu tehdä mitään ku oli niin kylymä, tänään sama
 
Miksi jäsen V:n feedissä on lonkkaproteesi?

onhan sielä tuollasia muitankin juttuja jotka eivät Minua koske, esinmerkikis: NAISpuolisia, laittaa viehättäää
 
Pitkästä aikaan ratkennut ryyppäämään, kun pari isoa vastoinkäymistä iski samaan aikaan. Täytyisi nyt lopettaa tämä juominen. Ennen tätä olin useamman vuoden lähes juomatta ja elämä sujui melko hyvin. Ei tuo alkoholi ole ratkaisu, vaikka hetken helpottaa. Takaisin salihommiin pitäisi päästä. Sali on aina pitänyt minut kasassa. Nyt on lipsunut...

Oma identiteetti on pitkälti aina rakentunut urheilullisuuden/atleettisuuden varaan ja nyt se on rapistumassa. Täytyy ryhdistäytyä. Kaipaan sitä, että vaikka kuinka elämä iskee vastatulta, niin silti kroppa on ns mintissä. Se luo tiettyä itsevarmuutta, vaikkei sinänsä todellisuudessa merkitse mitään. Nyt vähän rapistunut kondis. Tuohon hyvään fysiikkaan on hyvä nojautua vaikeina hetkinä, vaikka tiedän, ettei ketään todellisuudessa kiinnosta. Silti se tuo lohtua ja itsevarmuutta edes hieman.

Huomenna sitten treenille taas toivottavasti.
 

Ma-To: 16-00
Pe: 16-02
La: 14-02
Su: 16-21 (00)​

 
Back
Ylös Bottom