Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Huomenta junasta.

IMG_9630.jpeg
 
Sitten yhtäkkiä katsot valkotakkia naamaan ja alkaa kyselytunti. Nimen saa oikein, mutta ”mikä vuosi” ja ”minkä ikäinen olet” menevät yllättäen väärin.

Minulta kyseltiin aikoinaan pienen sähköisen aivotoimenpiteen jälkeen samankaltaisia kysymyksiä. Presidentin kohdalla muistin henkilön naaman, mutta en nimeä, joten vastaukseni oli "se jolla on Lennu-koira".
 
Voi juku! Tänään pelailemaan pitkän kaavan mukaan lautapelejä, sisältää myös ylensyöntiä. Enemmistö olioista noudattelee täysin eläimetöntä evästelyä, mielenkiinnolla odotellen mitä sovelletaan komppanian ruokahuolloksi.
 
Alkoi kans loma! Tuli kyl nytten tarpeeseen, ei oo muutamaan kuukauteen ollut oikein fokus töissä lainkaan kun koko kevät ollu pelkkää vastamäkee siviilin puolella. Isä melkein kuoli kahdesti aivoinfarktiin, sit jännättiin että toipuuko siitä vielä entiselleen ja samaan aikaan toinen erittäin läheinen ihminen on kipuillut omia asioitaan joka kulminoitu jonkunlaiseen psykoottiseen episodiin ja itsemurhayritykseen parvekkeen kautta. Hänen hengen sain kaiketi pelastettua kun olin tilannetta todistamassa ja ehdin hätiin, mutta olo ei oo kyllä ollut sankarillinen. Oikein osaa kuvailla edes millainen olo ollut, mutta yhdellä sanalla karmea. Nyt jo kaikki ok ja akuutti huoli läheisistä alkaa väistymään, mutta oma jaksaminen kyllä varsin heikkoa. Taidan nyt nukkua ekat pari päivää ja katella ulkomaailmaa sit myöhemmin.

Johonkin oli pakko purkaa, kiitos kun kuuntelit offari.
Hyvin sankaroitu, nyt hänellä on sen myötä mahdollisuuksia jatkaa elämisen yrittämistä. Muista kuitenkin ettei ole siun vastuulla, etkä siä pysty eikä pidäkään loputtomasti toisen elämää turvaamaan jos tilanne uusiutuu. Halukas suoriutuu kyllä vaikka kaikki ympärillä tekisivät kaikkensa. V-mäinen paikka kun toisen pahoinvointi realisoituu tuollaisessa tilanteessa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom