Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kotona taas. Huomenna WirallinenPunnitus™

Chilit kaikki hengissä, ei tiettävästi suurta vesivahinkoa, autotallissa voisi kosteusprosentti olla alempikin, mutta ~70% pinnassa ollut, ulkona toki vain 91%. Pari chilin alkua ja tuhottomasti kukkia.

Olis voinu lämmitystä tehostaa vähän aiemmin kuin pari tuntia sitten autosta, eihän täällä viitti #munasillaan hyppiä, +20 vaan.
 
#kiviäkinkiinnostaa

Screenshot_20240509_220557_Gallery.jpg

Ja odotan vääräleukojen kommenttia pinkistä kahvakuulasta.
 
Silitin tossa rouvalle juhlavaatteet lauantaille.
#alfauros
On aiemmin pitänyt kehua Kakea, hän on vaikuttanut hienolta mieheltä, ja näinhän se on. Pysyy kädessä vasarat ja silitysraudat. Turn on! :kuola: :heart:
 
Oli tarkoitus lähteä aikaisin salille mutta täällä sataakin vettä... Ei, se ei ole nyt syy olla menemättä mutta taidan odotella vielä tunnin lähdön kanssa niin saa samalla heitettyä tyttären kouluun. Isken kyllä sateenvarjon matkaan notta saa kotiin tulla ihan kävellen. Muuten työviikko jatkuu normaalisti vklopun yli mutta tartuin työnantajan tarjoukseen että maanantaina saa vapaapäivän josta hän maksaa 50% päivän palkasta. Koittavat vähän lomautustarvetta minimoida jos jengi tarttuisi noihin 50% vapaaehtoisiin päiviin.
 
Muuten työviikko jatkuu normaalisti vklopun yli mutta tartuin työnantajan tarjoukseen että maanantaina saa vapaapäivän josta hän maksaa 50% päivän palkasta. Koittavat vähän lomautustarvetta minimoida jos jengi tarttuisi noihin 50% vapaaehtoisiin päiviin.
Jos ei oo henkilökohtainen budjetti kovin tiukalla, niin tuohan kuulostaa kaikin puolin fiksulta vedolta työnantajan puolelta.

Rupes ihan itteekin houkutteleen 80% työaika 90% palkalla :D
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom