Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Minä ostin tänään mistään mitään, pl.maltsun höpinät, tieyämättä microsoftaa IsänMaan tuotteiden tilalle

Arvostus on kyllä piukea, minkä mainitsinkin. Hieman mietin jopa myymistäkin kun plussalla 1xx rosenttia. Mutta on se kyllä kova suorittaja, talous kunnossa ja salkussa edelleen. Nyttemmin ”suurimpana” kun AMD tuli myytyä. Toisesta sijasta kilpailevat Harvia ja QT.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ehdin jo hetken innostua että olisi löytynyt joku uusi herkku mutta jos nää on vain jotain perus tikkujäätelöitä niin voi pettymys iskeä puseroon täälläkin. :cry:

Ainakin tuo suklaaversio oli vain vaniljajäätelöä ja suklaakuorrutus. Tämä ice cream cookie oli astetta monimutkaisempi tuote, jotain suklaapiparitaikinaa ja jäätelöä sisällä.
 
Uni olisi kiva juttu.

hengailisit Sinäkin paikoissa missä uni ei ole sallittu

IMG_9650.jpeg
 
tekemistä kun ei olè niin mites se seekerin takatukka?

täälä näin

IMG_9653.jpeg
 
ovatko kaikki jo nukkumassa? ehtoohan on vasta nuori

jos Aliisa ei ole linjoilla niin et totellakaan usko että unilla on vaan Saatanalla!
 
Täällähän sitä vasta mittaillaan kuvan innoittamana omankin tukan pituutta päihdejuoman nauttimisen ohessa. Melko lailla tasoissa taitaa olla, parta meikällä on kyllä lyhyempi.
 
mites ruumiin massa, tänään mittasin vaa-alla 88kiloa:tasan #hh
 
Mitenhän tollanen semisuljettu tila kai ne punkit pysyy siellä missä ruokakin? Onko mitään kemiallisia aseita näitä vastaan?

Täytyy laittaa tilaus tonne tarhurille.
Kannattaa kysyä tuolta linkin takaa, lentävät ötit on toki herkempiä karkaamaan..ite käytin aikoinaan niiden legendaaristen leppäkerttujen kanssa pakkasharsoa jonka levitin sisällä kasvien päälle ensimmäiseksi pariksi viikoksi kun lentävät sinne vapautin.

Kemiallisiin aseisiin oon ite ainakin joutunut aina pettymään, joko ei saa käyttää syötäviin tai teho on parhaimmillaankin aika olematon.
 
Mitenhän tollanen semisuljettu tila kai ne punkit pysyy siellä missä ruokakin? Onko mitään kemiallisia aseita näitä vastaan?

Täytyy laittaa tilaus tonne tarhurille.

Toivottavasti wörkkii. Mitä ötököitä/oireita?
Täällä ilmeisesti spider mites toistuva probleemi. Eivät huonekasveja kovin haittaa mutta hokattiin että uudet lehdet kuoli jo toista kertaa mangosta niin tarkemmin katottuna öttiäisiä löytyi ja myrkytettiin. Iskevät lähinnä uusiin hentoihin lehtiin ja tsilit niin hentoisia että öttiäisten herkkua kauttaaltaan. Myrkyt poistaa ne tilapäisesti. Senpä takia tsilit tämän kauden työpaikalla kasvamassa ja toistaiseksi no problems.
 
Mantsurian kummut Piporadiossa.
Kohta varmaan pärähtää joku joululaulu.
Uni olisi kiva juttu.

Jaa heti herättyä elo juoksuhaudoissa käskynä on kohtaloooooon 🙄

Tässähän saattaa tulla vaikka hulluksi.
Ihan samoihin aikoihin mietittiin samoja juttuja.
...ja minä vielä tunnin kuluttua tuosta. ☹️

Minulla oli niin ähky olo pizzasta, että sekin valvotti Piporadion ohella. Huh. Pizza- ja perunalastukiintiö on siis hetkeksi täynnä! Olen puputtanut yltiöterveellistä rehuruokaa niin pitkään, että pizza täysin yllätti ruoansulatusjärjestelmän. Aivan järkyttävä jano ja silmäpussitkin on 😄 Tuorepuuroa, marjoja ja hedelmää sekä pari mukia vihreää teetä nyt. Huh

Millainen olo olisikaan, jos olisin lisäksi ryystänyt jostain syystä kovin suosittuja mallasjuoma? 😖
 
Oli kova.
Shamaani.

HipstamaticPhoto-735885248.283841.jpeg

#jonnetkintietää

@vokot, taitaa tulla kiire tälle kiertueelle!

Kattokaapa kuka bassossa. Jos ette tunnista, niin googlettakaa. En tiennyt ennakkoon, olipa kova yllätys.

Ja, koska olette viimeksii kuulleet Rock-gaykalla BASSOSOOLON!?

PS. Matti-perinne elää
 
Ei tuosta kuvasta saa oikein muuta tolkkua kuin että Yrjänältä näyttää laulaja. Ei mitään käsitystä, kuka tuo lippalakkihamppi on :D Eikä edes, että mikä tää kokoonpano on.

Ruottalainen H.E.A.T ollu nyt itellä soitossa. Kyseisen orkesterin Eric Grönwall, veti Skid Rowssakin jonkin aikaa, omaan makuun varmaan tämän hetken rock- / hard rock -laulaja. Ollu toki aktiivinen jo pitkään.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom