Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Capture.PNG
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Elä myy, tulee linnaa.

no juotan sitten jollekkin naaraalle

eiku eihän se käy, koska: enhä Minä laske ketään sisään huoneistooni

tästsä syystä kesästä on tulossa painajaismainen! talonyhtiömme on nääs suunnitellut nousevaksi suveksi ilmanvaihtokanavien hoonauksen! joku on siis pakko laskea sisään! koko kesä pilalla!

tästä operaatiosta siis on ollut puhe jo vuosikaudet, mutta olen onnistunut pitkittämään sitä, nyt ei enää ole onnistunut
 
Eilen kelloseppäkoululla katselin astetta parempien kellojen räjäytyskuvia. Onhan ne hienoja teknisiä vehkeitä, mutta edelleenkään en lämpene ranteessa pidettäville sushilautasille.
 
Tänään kävin lounaspizzalla. Miksi pizzat ovat niin hervottoman kokoisia? Puolikkaan kohdalla alkoi jo tuntua täydeltä, mutta ponnistelin niin, että vain 1/4 jäi syömättä.
NNyt, kun on vielä Perintöä käytössä, niin en ottanut jämää mukaani - kun piti vielä asioida keskustassa - vaikka normaalisti yritän tietysti kahmia naapuripöydänkin tarjoilun omaan dogibägiin #koyhaelakelainen. Pitäisi olla myynnissä sivistyneen kokoisia pizzapaloja! Muuten kaikille käy kuten Herr Doctorille - ja se ei ole kaunis näky se.

Ensiksi ajattelin ottaa offarin suosikkipitsan
• makkara
• majava
• pemmikaani
• kuivattua chilijauhetta,
mutta lopulta päädyin tuttuun ja turvalliseen tonnikala, herkkusieni, oliivi, aurajuusto -yhdistelmään. Oli hyvää, tosin selvästi liian suolaista.

Sitten ostin ihania nappikrysanteemeja 💚 Haluaisin tiedustella, milloin jäsenet ovat viimeksi muistaneet tuoda kotiin rouvalle/neidille kukkakimpun?

20240426_135530.jpg

Opiskelijjoiden vappu on havaintojen perusteella jo alkanut.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom