Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Polar käskee jaloittelemaan, mutta ei huvita! Ilta oli rankka, kun piti käydä nuorisolaisbaarissa. Onneks ei juomat hirveesti maistunu niin ei oo krapulaa.
 
Top 3 muusikot joille näytetty tissit

1. Lemmy Kilmister
2. Pedro Hietanen
3. M.A. Numminen

Kakkos ja kolmos paikoista pidettiin kova vääntö, mutta tähän päädyttiin

Minä olen näyttänyt tissit yhden kerran. Noin 12 v sitten, Apulannan keikka festareilla. Ennen keikkaa nimittäin luin Toni Wirtasen vanhan haastattelun, jossa hän heitti "näyttäkää nyt edes tissit" -kommentin. Koska näin oli ohjeistettu, niin näin tehtiin. Eturivissä tietysti. Hirveä työ oli puolustaa paikkaansa tungeksivalta nuorisolta, mutta lievää väkivaltaa käyttäen se onnistui.

Ilta oli muutenkin onnistunut, sillä se jatkui naku-uinnilla. Poliisi kävi tarkistamassa tilanteen, havaitsi meiningin hyväksi ja poistui paikalta. Sen jälkeen mentiin vielä baariin vähän ennen valomerkkiä ja poimin sieltä mukaani ihanan aurinkoisen Nuoren Rakastajan.

Nelikymppisenä sitä vielä jaksoi verrattuna tähän nykyiseen viisikymppisyyteen. Ehkä villiinnyn uudestaan sitten kuusissa kymmenissä.
 
Offtopic: yllättävän erilaisen tuntuman saa lapoihin tuommoisessa avustetussa leuanvetokoneessa verrattuna perus ylätaljaan leveällä eteen. Tuosta tullu oman selkäreenin hitti.

Ja kai tuo olkapääkin tuosta rupeaa tokenemaan, kun saa lapoihin pitoa ja vähän lihasta takas tuonne hartiaseudulle. Normaali ole vieläkään, mutta pysty punnertelemaankin jo vähän isommilla, luokkaa jo perus naisten painoilla 50-60kg vähän rintaa.
 
ja päivitys:yksikään neito ei ole ollut hädässä, luppoaikaa olisi kyllä ollut koko.Jumalan.päivä
 
olisi kyllä hirveän kiva jos pääsisi esittelemään kikkeliä jollekkin vosulle
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom