Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
tulee isolla autolla
iveco.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Viimeksi muokattu:
Voi tämä ihmisten typeryys 🙄

Ilmoitin paikallisessa nettikirppiksessä, että lahjoitan munuaisten vajaatoimintaa sairastavalle kissalle erikoisruokaa (maksaa paljon) mikä ei omalle mirrille maistu ja että kisun sairaus on todistettava (koska ilmaiselle löytyy aina ottajia, vaikka eivät tarvitsisikaan). No, saan tietysti viestejä, missä luetellaan kissojen kaikkia muita vaivoja tai ihmetellään, miten kisun sairaus muka todistetaan 😖 Kyllä minulta löytyy oman kissan verikoetiedot, koska niistähän se diagnoosi tehdään eikä mistään kristallipalloon katsomisesta! Ja jos kissalla on esim herkkä vatsa tai diabetes, niin ei sitä auta yhtään munuaissairaalle mirrille tehty erikoisruokavalio.

Helvetti, syön ne kohta itse 🤮
 
Odotellaan, että joku ahnehtija keksii sanoa, että hän ei voi ottaa potilaalta kirjallista suostumusta epikriisin luovuttamiseen sivulliselle, koska erikoisruoka onkin tulossa yllätyslahjaksi tmv.

Tämä on odotettavissa 🤔
Ja en minä nyt suurennuslasilla niitä verikoetuloksia katsoisi, riittää kun hakija tarjoutuu niitä näyttämään, niin vaikuttaa tarpeeksi rehdiltä tapaukselta toisin kuin sellainen, joka heti ihmettelee, kuinka kissin sairauden voi muka todistaa... se on mm tuo kreatiniini!

20230929_162827.jpg
 
Helpommin pääsee eroon vanhasta hellasta kuin puiden lehdistä. 🤷‍♂️

Samalle sortille? Vanhempien orapihlaja aitaa tuli vietyä aina muutama säkillinen sortille. Samassa heidän ja omat elektroniikka romut yms. Jos ei ole Southfork kokoluokan ranchia kuten jäsen Feryalla niin ylimääräinen täytyy viedä pois.
 
Jos ei ole Southfork kokoluokan ranchia kuten jäsen Feryalla niin ylimääräinen täytyy viedä pois.
Nyt kun tuli ranchista puhe niin.. Kätevästi sai melkein puoli ämpärillistä kanttarelleja eilen melkein pihasta, mustikatkin löytyy kymmenen metriä ulko-ovelta, eilenkin olisi vielä ollut paljon kerättävää mutta olivat jo mauttomia. Perunoita en ole vielä mistään löytänyt. Mutta kohta aletaan olla omavaraisia, vain muutama elukka puuttuu!
 
Etupuskurin kiinnikkeet on muokattu sopiviksi ja takavalojen johdot selvitelty.

Loppuillan voisi lämmitellä takkaa ja ladata hieman a-tarviketta.
 
Back
Ylös Bottom