Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Halp!

Screenshot_20230807_075505_Instagram.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ihan tuolla mukana tulleella ruiskulla. Myös tela toimii ihan hyvin.
Jep. Lueskelin jostain että jos haluaa hieman sileämmän pinnan niin sitten ihan oikea maaliruisku, tuon Raptor-ruiskun jälki on melko rouhea.
Paljonko meni maalia tuon kokoiseen koslaan?
 
Jep. Lueskelin jostain että jos haluaa hieman sileämmän pinnan niin sitten ihan oikea maaliruisku, tuon Raptor-ruiskun jälki on melko rouhea.
Paljonko meni maalia tuon kokoiseen koslaan?

Juu tuolla mukana tulevalla ruiskulla tulee tosiaan melko karkea tekstuuri. Muistaakseni varasin 2kpl noita 4 pullon settejä. Oiskohan mennyt yhteensä joku 6 pulloa.
 
Olipa yllättävän kova leffa uusi Dune, kun tuijottelin iltapuhteena. Joutuneeko ihan miettimään teatterireissua loppuvuodesta, että näkee tarinan lopun.

Pääosan esittäjä näytti vaan pikkaisen häiritsevästi Armand Duplantikselta ja koko ajan takaraivossa, että milloin se alkaa hyppään korkeutta, mutta siis hyvän roolin veti kaikesta huolimatta.
 
Työpaikalla bodailua ohjelmassa, zero orders niin ehtii. 🙁
Oli loistava idea tuoda leuvvanvetotanko tänne. Dippivyö on ja kameralaukku selkään punnerruksia varten, pitäis ostaa vähän lisää pikkulevyjä.
Lisäksi löytyy pohjekone:
IMG_5204.jpg
 
Motiveissöniä
lifting-heavy.gif

OddQuaintDachshund-size_restricted.gif

giphy.gif

Missä se bodari joka kuoli kyykkytangon alle vaikka oli varmistaja :unsure:


No worries, en harrasta rossfittiä. Vaikka tykkään noista rossfittityttäristä. Hyväkuntoiset miellyttää silmää ja kikulia. Ittellä se tappelu päälajina, mutta järkeilin golden sixiä tehdä työaikana. Sellasilla painoilla, että tekniikka puhdasta. Ei tarvi egoilla kun autotallissa ei oo kukaan näkemässä. Eikä tällä ikää muutenkaan. Eikä oo tarkoitus alkaa vahvamieheks eikä nostella suuria painoja, vaan saada rintalihasta ja hartiaa. Ja puota toki. Ihan puhtaasti vitunsaannin maksimoimiseks onely.
 
Back
Ylös Bottom