Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No on on, mutta täällä on näkyny vaan taglietelle al ragu, lienee liian ilmeistä kun ollaan Bolognassa, että on alla Bolognese..

Ja sitten onkin Lasagne alla bolognese. :)
Tuolla seudulla lasagne on kyllä niiiiiin hyvää. Gardalta kaunis muisto kun ravintelin isännän tytär, n. 18v upea kaunotar tarjoili elämäni parhaan lasagnen.

Italia :heart:
 
20230728_002825.jpg

Ville oli kyllä ihana. Ja komea basistikin bändissä 🤩
 
@TJJ @Xtreme uusimmalla videollaan puoli-italialainen Jean-pierre asettaa vaihtoehtoisiksi bolognesen ja tomato ragun...

Vai onko se sitteki, että voit käyttää kumpaa haluat? Taitaa olla.


View: https://m.youtube.com/watch?v=hQT4L-jqr1A

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Täällä missä nyt ollaan puhutaan vaan ragusta, eli lihakastikkeesta. Jos soosi olisi tehty nakeista niin ymmärtääkseni se olisi (räältä katsoen) ragu alla napoletan (varaan oikeuden kirjoitusvirheisiin) ja on niitä kai jotain muitakin alueesta riippuen. Tomato ragusta en ole kuullut koskaan, sen sisään ragu bianco (valkoinen, ilman tommaattia) on tuttu käsite. En katsonut videota, klo 6 aamulla ja Nainen nukkuu vielä..
 
Pihalle ei oo tullu vielä katottua, mutta se olis tämä päivä töitä ja 3vkoa lomaa. Tulee vielä enemmän tarpeeseen kuin tuo pidetty viikko aiemmin kesällä.

Vahingoniloiset onnittelut kaikille, ketkä palaa maanantaina töihin :LOL:
 
Olisikohan se hyvä päivä bondage-leikeille? Eli vetää maalarinteippiä seinillle.
 
@TJJ @Xtreme uusimmalla videollaan puoli-italialainen Jean-pierre asettaa vaihtoehtoisiksi bolognesen ja tomato ragun...

Vai onko se sitteki, että voit käyttää kumpaa haluat? Taitaa olla.


View: https://m.youtube.com/watch?v=hQT4L-jqr1A

Ei oo helppoa näiden nimien kanssa. Tomato ragu itellekin nevahöörd. Omassa pääs ragu on sellainen kattotermi pitkään haudutetusta tietyntyylisestä lihapohjaisesta soosista. Bolognese sitten taas yksi sen "alalaji". Ehkä jos ton jampan mainitsema tomato ragu poikkeaa kovin bolognesesta, sille on annettu oma nimi. Tai sitten se on jonkun alueen nimeämishommia.
 
Myönnän että on lapsellista mutta lehdessä oli juttu Alankomaiden ja Yhdyvaltojen välisestä jalkapallo-ottelusta. Lindsey Horan oli käynyt kuumana, onneksi hän ei ole ruotsalainen.
 
selfie, vai jopa tinnerkuva

IMG_4768.jpeg

tyylikästä streetphotoa on Albertkin ikuistanut

IMG_4771.jpeg

&taas ihastuttava kikkarapää!

IMG_4770.jpeg
 
Back
Ylös Bottom