Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kahvia ja kohta hakemaan 8 levyä vilmivaneria, 16kpl kattopeltiä, muutama ikkuna, 1kpl ulko-ovi, ynnä muuta pientä.
 
I feel you, bro. Yksi syy miksi vaihdoin viime vuonna työnantajaa oli mikromanageeraus. Uusi positio on mänitserin paikka ja sanoin jokaiselle tiimiläiselle ekaa kertaa tavatessa, että minulta on aivan turha odottaa mitään mikromanageerausta. Kertokaa jos on ongelmia, tarvitsette apua jossain tms., mutta muuten luotan siihen, että jokainen osaa hommansa.

Ei kai asiantuntijoita edes voi oikeastaan menestyksellistä mikromanageerata.

Ei ole vielä jäänyt hommia keltään tekemättä eikä valituksia ole tullut.
Suattaapi olla ihtelläkin syksyllä paikan vaihto edessä juuri mainitusta syystä. Mikromanageerauksen lisäksi melko kyvytön tekemään mitään päätöksiä, ettei vaan tule tehtyä jotain virhettä. On varmaan ihmisiä joita joutuu enemmän paimentamaan, mutta kun on kohta yli 30v osannut itsenäisesti melkein kaiken tehdä ja siitä aina saanut pos.palautetta, niin meinaa alakooo v*tuttaa joka asiaan puuttuminen.
 
Pakko miettiä vaihtoehtoisia ansaintatapoja.
Edelliseen postiini liittyen. Pitäsköhän sitä samalla miettiä ihan alan vaihtoa. Oisko Sylvillä aikaa kesällä miettiä joku hyvä yhteistyöidea. Mielellään kuitenki sellanen mitä voi etänä hoidella, Kuopijo ei nyt oikein kiinnostais. Toki sekin riittää, että laitetaan vaan tulot puoliksi
 
the-exorcist.gif

images
 
Back
Ylös Bottom