Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
bWUXfeg.png
Aattele ny, jos noin pienen 9-numeroisen potin joutuis jakamaan edes kahteen osaan, niin jäis vain 8-numeroinen summa jäljelle. Voi sitä surun ja pettymyksen määrää...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Saas nähä, aamusta vajaa kolme tuntia nurmikon niittämistä ja pihan siistimistä. Nyt pitäis saaha elämä sen verran kasaan, et joutuis kaverin pihamaalle paljuileen ja saunomaan, mut just nyt kyl maistuis päiväunet. On vaikeeta, on.
 
Piti huoltoasemalta, vai mitä ne nykyään on, ostaa kylmä kalja matkalle. Karmiat jonot pihalle asti, nyt joutuu kuivin suin kärsimään ainaki useamman kymmenen kilometriä, prkl.
 
Juhannus on täysin turha. Paikat kiinni ja ihmiset mökillä. En ymmärrä mökkeilyä. Okei jos on kalamiehiä mutta usein menee näin: tullaaan mökille, puretaan tavarat, tehdään töitä ( ikuinen työmaa), juodaan samalla viiniä, syödään makkaraa,lämmitetään sauna, juodaan viiniä/kaljaa, mennään nukkumaan kuumaan mökkiin joka täynnä hyttysiä. Mitään järkevää ei tapahdu. Tylsää on mutta kaikki mukavuudet puuttuvat
 
"Viranomaiset: Titan rutistui kasaan – vainajat saattavat jäädä merenpohjaan."

Eihän noista vainajista ole yhtään mitään jäljellä 🤔 Jos Titan menee kasaan, niin kai siinä paineessa ihmisruumiskin menee kasaan. Voi yrittää siivilöidä merivettä kenties.
 
@Xtreme n suosituksesta otettu J. Charpantier Millisime 2015. Ei huono. Ehkä vähän runsas Pinot Meunierin maku minun suuhun, mutta ei paha. Hintaan nähden paljon viiniä.
 
tullaaan mökille, puretaan tavarat, tehdään töitä ( ikuinen työmaa), juodaan samalla viiniä, syödään makkaraa,lämmitetään sauna, juodaan viiniä/kaljaa, mennään nukkumaan kuumaan mökkiin joka täynnä hyttysiä. Mitään järkevää ei tapahdu.

Jos pieni puuhastelu, ulkoilma, saunominen ja tissuttelu eivät ole "järkevä" tapa käyttää aikaansa niin mikä sitten on?
 
^ Tuo juttu töistä mökillä on kyllä täysin naulan kantaan. Kaikenmaailman potaattien istutusta, aidan korjaamista/maalaamista (siis tarpeettomasti tehtynä...) ynnä muuta puuhastelua. Monet jotka ovat itse istumatyössä kattoo kun höyrypäistä kun mua ei vapaa-ajalla nappaa tollaset hommat.
 
"Viranomaiset: Titan rutistui kasaan – vainajat saattavat jäädä merenpohjaan."

Eihän noista vainajista ole yhtään mitään jäljellä 🤔 Jos Titan menee kasaan, niin kai siinä paineessa ihmisruumiskin menee kasaan. Voi yrittää siivilöidä merivettä kenties.

Muhju lienee levittynyt virtausten mukana ja toimii ravinteena eliöstölle.


IL: "Sulemanin täti, kertoo NBC Newsin haastattelussa veljenpoikansa epäröineen matkalle lähtemistä. Suleman oli kertonut hänelle olevansa kauhuissaan tulevasta matkasta. Täti kertoo, että lopulta Suleman päätti lähteä tutkimusmatkalle miellyttääkseen isäänsä, joka oli hyvin kiinnostunut Titanicin historiasta. Matkan alkaessa vietettiin isänpäivää."
 
Back
Ylös Bottom