Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Se on just se, kun nuha, muttei niin kipeä, että ois petipotilas.
Tää on tätä, mitä monet kiroaakin kotimaisessa saikkumentaliteetissa. Sit pärskitään työpaikalla ja parhaimmassa tapauksessa on sitten muutkin kipeenä.

Meikäläinen sata pinnaa etätöissä, niin tilanne tuon suhteen eri, mutta jos ihan selkeesti ei pysty tai jaksa tehdä kunnolla töitä, niin oon kyllä ite ottanu saikkupäivän enkä oo potenut siitä huonoa omatuntoa. Aika monta vuotta kerkes painaan duunia vaikka missä kunnossa ja siitä makseltiinkin myöhemmin oma hintansa.
 
nuha, muttei niin kipeä, että ois petipotilas.

Joku nuha tuli tuolta yhtiökumppanilta, viikon ollu. Ei yhtikäs kuumetta, sitkeekä räkää onteloissa, jaksaa reenaa punttia rauhalliseen tahtiin mutta ei rehkiä. Töissä oltu ku töistä se tuliki. Joku kesäkorona liikenteessä vissiin.
 
Ihankuin akanniska olisi pienentynyt jumppailun ansiosta.

20230612_094746.jpg
 
En pääse lukemaan, kun en ole tilaaja, mutta onhan tämä ihan päivänselvää: illalla olet vittuuntunut kaikkiin niihin idiootteihin, joita sinun on ollut pakko kohdata päivän aikana.
Kyllä.

Ihan ot. Äsken kävi kylässä erittäin kovaääninen ystävä. On todella raskasta viettää muutamakin tunti aikaa ihmisen kanssa joka puhuu todella kovalla äänellä. Ainakin näin ääniherkälle. Huh huh.
 

Mitenkä voi koko maa mennä kaaokseen jos 86v elämää nähny pappa delaa?
Ei menny brittiläinen imperiumikaan kaaokseen kun muori delas.

 
Back
Ylös Bottom