Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kyllä Smashistakin nuoruusmuistoja on, mutta samana vuonna tuli myös esim. Far Beyond Driven, Tales from the Thousand Lakes ja Youthanasia, jotka pyöri enemmän omassa soittimessa.
No joo, Panteraa soittelin taas mitä lie 16-vuotiaana kesätöissä vaikka millä mitalla. En muista oliko peräti saman kasetin eri puolilla, mutta toi kesäduuni mentiin Panteran Cowboys From Hellillä ja Eppujen Valkoisella kuplalla.

Far Beyond Driven osuu jonnekin lukion loppuajoille, kun jengillä rupes olemaan ajokorttia ja ajeltiin ympäriinsä kuunnellen musaa ja käytiin milloin missäkin polttelemassa tupakkia.

Youthanasian tahdissa opeteltiin soittamaan kitaraa, että hyvin tuttu levy sekin ja edelleen minusta kovimpia Megadethin levyjä.
 
Macciivinen?

Kuhtalaisen paljon joutui kärkheriä purkamaan ennen kuin se vuotava osa irtosi koneesta.
Voijeesussaatana kun pitää kaikki muovista tehdä.
 



"Maatalousvirasto ei ole tehnyt rikosilmoitusta tapahtuneesta. Löfgrenin mukaan virasto valmistelee nyt kantaansa asiaan ja harkitsee, ryhtyykö se oikeudellisiin toimiin eläimiä salakuljettanutta naista vastaan.

Myöskään Norrbottenin lääninhallitus ei ainakaan toistaiseksi ole tehnyt asiasta rikosilmoitusta.

– Lääninhallitus kokoaa yhteen tapaukseen liittyvät faktat ja päättää sitten, onko koiria maahan tuonutta naista syytä epäillä eläinsuojelulain rikkomisesta tai jopa eläinrääkkäyksestä, kertoo eläinsuojeluyksikön johtaja Anna Modig.

Ruotsin poliisin mukaan sille ei ole tehty asiasta rikosilmoitusta eikä poliisi ole myöskään omaehtoisesti aloittanut tapauksen tutkintaa.

– Lääninhallitus on tapahtumahetkellä pyytänyt poliisilta virka-apua, mutta rikostutkintaa tästä ei ole vireillä, kertoo esitutkintajohtaja Kimmo Ritjärvi Itä-Norrbottenin poliisialueelta."
 
offspringin ajattelin käydä testaamassa tapahtuuko fifitcentit, eli ilman lipua saa vaan kävellä sisään, koska: lappokauppa ei ole käynyt ja halutaan edes himpunveran yleisöön täytettä
 
Tämän vuoden keikoista eniten kiinnostaa:



Hyvänä kakkosena:




Tekisi mieli tilata 8 hodaria. Kauhea nälgä.
 
Tästä keskusteltu varmaan ennenkin, mutta etelleen käsittämättömän kova lätty.

Pitäisi joku kertaa laittaa soimaan koko levy ja Xantea lasiin.

Esim: tänään.
On joo keskustetu ja on kova. Menee ihan parhaiden levyjen kärkeen Hatebreederin kanssa.
 
kyllähän se tämä on se onely GAYkka mitä tänä Suvena todella ototetaan

kaikki muu on vain täytettä



View: https://www.youtube.com/watch?v=qyYmS_iBcy4


Houli kräp, kuuntelin alkutahdit ja sittenlaitoin hiukan eteenpäin. Pelästyin että pädi vikaantui, mutta se oli se musiikki.
Ilmeisesti pitäisi mennä Poriin jazzeille Tomppa Walesin tiikeri olis siellä 82v ehkä pysyisin mukana vauhdissa.
 
Back
Ylös Bottom