Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Toka päivä Japanissa kohta taputeltu eikä vieläkään sushia! Siis en tiedä kuljenko vääriin paikkoihin ku ei tuu vastaan. Nyt kyllä odottelen ihan burgeria saapuvaksi keittiöstä.
Ketä kiinnostaa joku sushi, kun on paljon parempaakin tarjolla mielin ja määrin.

Kai purilainen on edes Mos burger eikä mikään mäkki?
 
1685532883569.png
 
viidelläkymmenelläkuudella eurolla

eli siis liimaa tukkaan,
Maksoin jo tullit japanialaisista farmarinhousuista, jotka olis kumminkin pitäny ostaa paikan_päältä, meni melkein satanen niihin tullehin.

Saa nähä riittääkö se päivän kulutukseksi..
 
Mies tappoi kissanpentuja karmivalla tavalla pirkanmaalaisella maatilalla https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009617547.html


Mikä v*** näitä ihmisiä vaivaa.
 
Maksoin jo tullit japanialaisista farmarinhousuista, jotka olis kumminkin pitäny ostaa paikan_päältä, meni melkein satanen niihin tullehin.

Saa nähä riittääkö se päivän kulutukseksi..
Kattelen ite kitaraa. Tuolla sais puolentoista kilon montun :D Pitää tuo edellinen ostos laittaa takaisin, kun me ei hänen kanssaan oikein bondattu.

Laitoin vasta kyllä tiedustelua myyjäliikkeeseen tuosta soittimesta, että vielä ei tarvii yrittää tonnia viittä sataa nokittaa.
 
Offspring reilun viikon päästä näköetäisyydellä. Hakisko meluhaittaliput? Miksi ei? Vanhat kääkät huojuu lavalla?
 
Tulee yläaste- ja lukioajat mieleen Offspringin Smashista ja Ixnay On The Hombresta. Samoille ajoille menee myös Green Dayn Dookie. Kovia lättyjä edelleen.
Oma käsitys myös lähinnä ysärin lopulta, joku pretty fly for a white guy ja mitä niitä nyt sillo oli, ihan pihalla muuten..mutta jos ny olis ilmanen keikka konttausmatkan päässä niin...
 
Kyllä Smashistakin nuoruusmuistoja on, mutta samana vuonna tuli myös esim. Far Beyond Driven, Tales from the Thousand Lakes ja Youthanasia, jotka pyöri enemmän omassa soittimessa.
Far beyond drivenistä kyllä hyvät muistot. Luin soundista arvostelut ja kävin Eka- marketista ostamassa kasetin. Jumalauta että oli kova. Oli ensikosketus panteraan.
 
Back
Ylös Bottom