Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Nykyään kun on kaiken maailman ruokahaasteita niin kokeilkaa Lidlin juusto milbona tiroler adler. Täältä ei löydy ketään joka söisi 100 grammaa. Avasin paketin, menasin oksentaa hajusta. Tyhmänä otin pienen palan ja nyt olen pessyt kädet 4 kertaa mutta silti on kuoleman haju nenässä. Ostakaa hyvin vuoksi. Maksaa n 2e.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olen kotona.

Screenshot_20230522_125007_QuickPic.jpg
 
Minulta lipesi munanvalkuainen lieden ja kaapiston väliin tuossa joku päivä. Keltuaisen sain kiinni :LOL: Välttelen siivoamista enkä oo ajatellut asiaa nyt hirveästi :rolleyes:

Lieden ja kaapiston välinen rako on kyllä yksi Bermudan kolmio, jonne katoaa milloin mitäkin. Ja tosi huono siivottava, kun hella pitää jyrätä pois paikoiltaan ja sittenkin sitä voi liikuttaa niin vähän, että taakse ei oikeasti pääse, vaan täytyy epäergonomisesti kurkotella ja vähän sohia imurilla/mopilla sinnepäin. Hyh hyh.

Ihan kuin olisin joskus nähnyt (IKEAlla?) mainoksen listasta, joka on tarkoitettu tuohon peittämään kuilua.

Tietääkö palstan remonttivastaava Ryijy-Kake jotain asiasta?
 
Tasaväkinen punnerrus ollut 😮 Mikähän on ollut pisin otteluaika? Yleensähän nuo ovat varsin lyhytkestoisia massojen törmäyksiä. Siinä mannerlaatat liikahtavat.
Tietääkseni 4min kohdalla tulee juomatauko, jos toisen neljän minuutin jälkeen ei tapahdu ratkaisua niin tuomitaan tasapeli/ratkaisematon, ei tapahdu käytännössä koskaan. Viime vuonna taisi jossain alasarjassa tapahtua kerran, ties kuinka pitkään aikaan..
 
Tietääkö palstan remonttivastaava Ryijy-Kake jotain asiasta?
Liesilista-nimellä löytyy jotain valmiita tuotteita, mutta toki mistä vaan T-profiililistasta pätkäisemällä saa tehtyä.

Ei nuo välttämättä kovin kauniita ole.
 
Back
Ylös Bottom