Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
On taas nähty sairaalassa, että klapikoneet on tullu hankien alta esiin.

Tosi halontekijät pystyy laskemaan sormillaan murtolukuja.
Todellinen halontekijä ei koskekaan hydraulihalkojiksi kutsuttuihin leluihin. Siinähän menettää polttopuiden tekemisen mukavimman työvaiheen!

Joka vuosi tulee tehtyä 5-10 mottia myös kirveellä halkomalla vaikka kunnollinen, traktorilla pyöritettävä klapikonekin löytyy. On se vain niin mukavaa hommaa heilutella kunnon puuvartista halkomakirvestä ja hörppiä vähän olutta.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No nyt 👑

20230506_120938.jpg




Charles kuulemma aloitti kuninkaallisten ilmailuvillityksen. Näemmä iskän palvelusta Royal Air Forcessa ja sen jälkeistäkään lentoharrastusta ei lasketa, koska hän oli kuningattaren puoliso eikä tuleva kuningas. 🤔

6d.jpg


GettyImages-52465536.jpg
 
Osa kruunajaiskulkueen polleista vetää ihan omaa showta 😄 Milloinkahan joku riehaantuu aivan täysin. Kuvamateriaalista voi päätellä, että hevosten ruoansulatus toimii moitteettomasti. Ryntääköhän kansa kadulle hakemaan lannoitetta kukkapenkkiin?
 
Voihan vaivat.. maanantaina taas labroihin ihmettelemään seuraavia siirtoja niiden perusteella. Ei oo varmaan kahteen kolmeen viikkoon ollu kahta päivää välissä, ettei ois ollu tulehdus nilkassa. Varmaan kihtiä, mutta en kyllä syö enkä juo mitään, minkä tuon pitäs laukaista. Jotain lääkkeitä on jo päällänsä, ml. kortisonikuuri, mutta ei juuri vaikutusta.
Täällä hep ja bingo tähän kohtaan. Parhaimpia hetkiä ovat ne, kun peiton osuminen nilkkaan tekee perkeleen kipeää. Hyviä on lääkkeet siihen, kun nekin laukaisevat sen kohtauksen. Jaa mistäkö tiedän..
 
Charlesi kruunajaiset. Puhuvat jeesuksesta ja ristinuskosta eikä montaa n k riä ole koko juhlissa. Hienot juhlat. Valkoiset ja arjalaiset! Maailmassa on sittenkin toivoa. Kaikki kunnia enklannin kuninkaallisille.
 
Totta kai tulee seurattua kruunajaiset, vähintään sivusilmällä - ihan jo pelkästään historian näkökulmasta. Kiehtovaa, että perinteet on säilytetty läpi vuosisatojen ja tuo rakennus jo itsessään!

Kuoromusiikki ei kyllä oikein peittänyt kyykätessä syntyvää polvien nitinää mutta sainpahan rimpuiltua. 😅
 
Back
Ylös Bottom