Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Jaha, ihminen leikkii jumalaa. Mitähän "hupsis"-vaikutuksia tän projektin suhteen 10-20 vuoden päästä todetaan...

Niin miten sen ottaa. Olisko elo tänä päivänä hienoa jos ihminen ei leikkis jumalaa vai olisko entistä kurjempaa.

Israelin seksuaali harari väitti että elo olis hienoa ilman jumalaa leikkimistä. Keräiltäs metsistä tavaraa, elettäs 20-30 vuotiaiks ja oltais onnellisia. Nytte kun leikitty jumalaa ja keksitty lääkkeet sun muut niin eletään 100v, mutta elo on suurimmalta olis paskaa ja sairauksien korjaamista.

Henk koht kyllä tykkään omasta elostani. On kivaa ja hauskaa, kesä tulee ja pillua saa. Aika ajoin persettäki.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Juuvittu ne homot on tullu kotipihaan tässä länsirannikolla. Kerran oli tyttärellä päässä kiinni kun nukkui vaunuissa terdellä. Koirista saa irrottaa viikoittain/päivittäin. Itelläni puutiaisrokotteet.
 
Perkele kun on iso raavas mies ja nuo pikkupunkit pelottaa ihan perkeleesti. Borrelioosi on aika saakutin kuumottava.

En taida uskaltaa lähteä metsään ilman että kumpparit on teipattu kumihaalareihin.
 
Jotain suihkutettavaa punkkikarkoitettakin on olemassa. Frendillä on sitä matkassa, jos ollaan käyty heittämässä kiekkoa samaan aikaan. Semmoisen nyt vois ainakin ostaa bägiin ja ruiskia nilkkoihin ja niskaan.
 
Norppalivestä tuli mieleen, että voisiko olla myös Herr Doktor -live. Kamera sohvan viereen.

Minä rakastan luontoa ja ulkoilua, mutta niin moni asia on esteenä kesäisin. Esim koivun siitepöly, hyttyset ja paarmat, punkit.
 
Laita WWF:lle sähköpostilla tuo ehdotus.

👍 Tämä perinteinen logo olisi myös päivitettävä.

20230418_110431.jpg
 
Muistakaa toki sitten että rokote estää vain aivokuumetta, ei borrelioosia. Että ihan yhtälailla pitää kattoa niitä punkkeja.
Mitä jos alkaa punkkariksi, vai pysyykö punkit entistä lähempänä?
Jaa se menee noin. Vähän laiha lohtu sitten.
Tuli pohdittua reissua Ahvenanmaalle, mutta siellä noita mulkeroita vasta onkin. Ehkä siihen tarkoitukseen voisi olla hyväkin ehkä ottaa rokote. Ainakin estää sitten aivokuumeen.
 
Hitto kun on ihan onneton tavaran poistamisessa kämpästä. Pitäisi edes parveke saada siivottua, että pääsisi loikoilemaan.
 
Ei punkeista tarvitse isompaa stressiä ottaa. Shortsit ja t-paita kombo riittää pääosin hyvin ja vain erityisillä riskialueilla pidempää vaatetta. Sitten vaan puolison kanssa rutiinina punkkitsekki ulkoilun jälkeen tai pidemmillä reissuilla aamuin-illoin ja heti irti jos löytyy. Eihän nuo taudit heti tartu vaan nyrkkisääntö lienee jotain 12h pintaan.
 
Back
Ylös Bottom