Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Hieno lomalta paluu arkeen. Emäntä oli 3 päivää töissä, kanto koronan kotiin. Nyt itekki kipeenä ja ainakin 1 työkaveri myös koronassa. Sopivasti jäi myös viikonlopun varallolokorvaukset ja ylityöt välistä.

Koiralla paha kohtutulehdus ja kohtu pääsi puhkemaan jonka seurauksena vatsakalvon tulehdus. Vuorokausi tehohoitoa ja lasku vakuutuskorvausten jälkeen reilu 1800€. Noh, koira onneksi voi tällä hetkellä hyvin ja itselläkin oli eilen ensimmäinen kuumetton päivä.
 
Odotin vähän kuraisempaa.

IMG_4153.jpeg
 
Havaitsin juuri vakavan puutteen kevät- ja kesäkengissäni! Valikoimaa on aivan liian niukalti. Tarvitsen ns kävelykengät ja ainakin kahdet sandaalit. Tai kolmet.

Huomenna siis tehtävä jotain asian korjaamiseksi 🤩
 
Kissameemeihin liittyen: käytiin Laukaan Peurungassa kissanäyttelyssä. Tääkin oli näitä, mistä mulle ei kerrottu etukäteen. Yks rotu jäi mieleen, mutta kun en saa yhtään päähäni, että mikä se oli.. Turkki oli semmoista lampaan villan näköistä, kuulemma tosi pehmoista. Cornish Rex periaatteessa sopis tuohon, mutta tuolla kyseisellä yksilöllä oli kyllä vähän lytympi naama ja ei niin isoja korvia..

Oli toki myös komeita Cooneja, Norjalaisia ja muita roikaleita.
 
Back
Ylös Bottom