Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jep, mutta niin se vaan on ja hyvä niin. Muuten kaikilla olisi samat kamat. Audezen 2 oli itsellä joskus kokeilussa, kun kehuttin, mutta ei vaan toiminut. Focalit sama homma. Sivunotena, toiseen autoon tosin laitoin Focalit, siellä paras kokeilluista.

Kaikkea ei tietty voi kokeilla, mutta loppuviimeksi toinen toimii toiselle ja nää on varsin subjektiivisia juttuja 👍

E. Ja Sennit, joista puhun koskee oikeastaan kaikkia malleja, mutta 600 ja 800 sarja erityisesti.
Tähän paluu vielä, niin itelläkin on ollut noi LCD-2:t (fazor-mallit) ja noi on vähän vammaisesti tuunatut omaankin makuun. LCD-3:t paljon tasapainoisemmat, mutta noissakin on se varmaan 10dB monttu 4kHz ympärillä, että ovat taas yläkerrasta aika vaimentuneet monen sellaisen makuun, kuka tykkää Harman-tuunatuista luureista.

Noita kalliimpia Senkkuja mulla ei oo ollu, kun eivät oikein revikoiden perusteella natsaa meikäläisen soundipreferensseihin musan kuuntelussa, mutta 560s:t kävi testissä ja ei niistä paljoa sanottavaa jääny. Kai niillä ois voinu kitaraa soitella, mihin tarkoitukseen oisin ollu ostamassakin, mutta olivat sen verran huonot päässä, niin lähtivät myyntiin. Lisäksi päässä on käyny jotkut niiden BT-napit ja ne Momentum mitkä lie vastamelut. Kaikissa omaan makuun sama ongelma, että turhan riipivät yläkerrasta.

Mut kyllä, varsinkin luurit tuppaa olemaan paljonkin henkilökohtainen juttu, että mikä toimii kellekin.
 
Lounalla käyty thaikkusapuskaa syömässä. Tulisuusvaihtoehdot oli:

- mieto
- medium
- tulinen
- naurettavan tulinen.

Otin mediumin, silmät vuotaa edelleen ja kahvia ei tee mieli harkitakkaan. Eilen kuitenkin nautiskelin habaneron ilman suurempia vaikutuksia.
 
Mulla oli kaikki veivipositiot ynnämuut kummalliset kikkailut purettuina hiihtoloman takia. Yhden sähköbemarin verran olisi nyt ammuksia mitä painaa laitaan, mutta ei ole vielä Sampo tullut tarpeeksi alas. Mites Qt hommelit, onko kukaan sen tekniseen analyyssiin panostanut?

Edit, VOOL futuuria ei olisi pitänyt myydä, mutta piruko tämänkin taas tiesi.
 
Lounalla käyty thaikkusapuskaa syömässä. Tulisuusvaihtoehdot oli:

- mieto
- medium
- tulinen
- naurettavan tulinen.

Otin mediumin, silmät vuotaa edelleen ja kahvia ei tee mieli harkitakkaan. Eilen kuitenkin nautiskelin habaneron ilman suurempia vaikutuksia.
Täällä ei taida ihan virallista thaikkumestaa nyt olla, mutta oon parina viime kertana ottanut yhdestä aasialaisesta wokkimestasta tulisimman soosin ja samoin eräästä Nepalilaisesta. Noi on ollu molemmat semmoisia, että joo, lämmittää, mutta ei tarvii olla mitään jugurttia ryystämässä kylkeen.

Pitäs päästä testaamaan tuommoisen mestan "tulinen". Noi överituliset voi kai pahimmillaan olla aika övereitä.
 
^ Joo ei tuossa ollu takana sen ihmeellisempää kuin että nuo joihinkin ruokalistoihin viidellä chilillä merkatut ei oo mitään kovin ihmeellisen tulisia joka paikassa.

Mutta siitä kyllä kuulunu tarinaa, että thaimaalaisen tulinen on jo oikeasti tulinen.
 
aika paljon luvattu, taitaa olla vain mainos!

mahdollistaa kaikenlaiset tuhmat seksileikit omassa olohuoneessanne

kun oleskeluhuoneessa ei ole NAISta niin ei kaikenlaiset vaan mitenkään onnistu, Minä vaan sanon
 
Ei omassa salkussa onneksi tätä eikä muitakaan pahimpia.

Screenshot 2023-03-13 at 16.46.46.png
 
Back
Ylös Bottom