Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No niin minäkin. Mutta silti saan aina niitä "vitun runkkari painu helvettiin" tyyppisiä katseita, vaikka kuinka kattelisin muualle niin että meinaa puita päin kävellä.
Huvittava ilmiö myös se paidan helman nykiminen perseen päälle ja taaksepäin vilkuilu vihaisesti, jos nyt vain satun kävelemään takana koiran kanssa.

Vaikeaa on, sano. :barefoot:

Kannattaa pysyä soffalla.
 
Oon maaliskuun alkupuolella viimeksi treenannut kunnolla potkuja ja lyöntejä, tänään taas ja hitsi miten helposti ja rennosti lyönnit lähti.
Otin vastaan potkuja ja nyt reidet ihan muusina.
 
alastonta menoa, pesuhuoneessa, oli

la-la, 183km polkemalla, satarosenttisesti #ajankuluksi
 
Peltiruoka?

Kokeillaan.

pelti.jpg
 
Näin äsken autoillessa sellaisen elokuva tyyppisen autokoululähdön liikennevaloista. Opetuslupa ilmeisesti, kun oli valkoinen kolmio auton perässä. En nähnyt kuskia, niin ei voi tehdä mitään oletuksia kuskin sukupuolen suhteen.
 
Vähänkö vituttaa ihmiset jotka vie roskakatokseen jätettä,jotka eivät kuulu roskakatokseen. Joku jemmannu pesukoneensa katokseen vaikka tuo kuuluisi viedä jäteasemalle. Ja pahvinkeräys astia oli hienosti jäänyt pahvien alle piiloon vähänkö saattaa vituttaa jäteauton kuljettajaa kun jätekatos näyttää siltä, että siellä on pommi räjähtänyt.

Ei niinkään osata yhtään miettiä miten paljon tollaisen ylimääräisen jätteen roudaaminen aiheuttaa ylimääräistä työtä. Ja että edes pahveja ei osata pistää pienenmäksi että voisi mahtua astiaan.

Kaikesta sitä mielensä pahoittaa, on nälkä ja palkkaa ei näkynyt tilillä.
 
Back
Ylös Bottom