Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Vedetäänkö täällä nyt sitten koko viikonvaihde konvehteja vai viinaa?
Vai molempia.
#yllätys
Ruokaa, herkkuja/karkkia, viinaa kaksin käsin, Naiset ja Lapset hankeen Ja miekkataksi lopuksi pihaan. Olisiko tuossa palstan meininki?Vedetäänkö täällä nyt sitten koko viikonvaihde konvehteja vai viinaa?
Vai molempia.
Pitkään sai odottaa mutta nyt pääsen kuittaamaan takaisin keväisen vittuilin haljenneesta veneen perästä!Juuri ny on hyvä aika ihmetellä, miksei viime keväänä hajonnutta kelkkaa voinu laittaa kuntoon kesällä...
Onko pukilta luvassa mitään kovia paketteja, kaksoisluodikkoa tms?No jos kuitenkin Asiallisesti
Tee tolla tokalla, koska vuohenjuustot voi heittää suoraan roskiin.Söin viime jouluna hyvää kalakaupan lohilevitettä, mutta en tänä vuonna päässyt hakemaan. Mietiskelin, että kokeilisiko itse tehdä.
TJJ:llä ei ole kokemusta näistä, mutta onko muilla offarilaisilla näkemystä, että kumpaako reseptiä kannattaisi kokeilla?
Teresa Välimäen savulohi-vuohenjuustotartar
- Paketti kylmäsavulohta
- Paketti pehmeää vuohenjuustoa
- 2–3 rkl sitruunamehua
- Puoli nippua hienonnettua ruohosipulia ja/tai tilliä
- Suolaa ja mustapippuria
Lohimousse saaristolaisleivälle
- 200 savulohta /loimulohta
- 150 g graavilohta/lämminsavulohta
- 200 g ranskankermaa
- 1 dl vispikermaa
- 1 punasipuli
- 1 kevätsipuli varsineen
- ½ sitruunankuorta raastettuna
- suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
- 1 rkl hienonnettua etikkapunajuurta
- 1 rkl hienonnettua tilliä
Olen muutamille homelajikkeille allerginen ja esim. joistakin brie-juustoista turpoaa kurkku (Pirkka = kyllä, Madeux = ei. Näissä luulisi olevan kummassakin saman lajikkeen valkohometta, mutta Pirkka tehdään varmaan sellaisessa tilassa, jossa tehdään jotakin muutakin homejuustoa), joten tuo vuohenjuusto olisi varmaan jännittävämpi valinta, että kestääkö sitä syödä vaiko ei.![]()
Molemmissa tilliä, eli syömättä jää.Tee tolla tokalla, koska vuohenjuustot voi heittää suoraan roskiin.
Minusta se toimii kyllä just tuommosten moussejen ja muutenkin kalan kanssa.Molemmissa tilliä, eli syömättä jää.