- Liittynyt
- 15.10.2004
- Viestejä
- 13 017
Mikä se tapa sitte on?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Itseäni himottais Horlin tuotteet.Nyt kun ollaan asiassa niin millä vehkeillä jengi pitää terät kuosissa?
Itsellä :
Nämä on olleet hyvät.
- Timanttipuikko
- Timanttihiomakivi x 5 karkeudella
- Nahkastroppi tahnalla x 2 karkeudella (convex terälle)
Tormekista vielä haaveilen.
Teroitus: Vesikivet 1000 grit "red brick" ja 8000 grit "snow white". Timanttipuikko olemassa mutta en käytä. Stroppaus sanomalehteen, en tiedä onko vaikutusta suuntaan tai toiseen.
Veitset:
-Konosuke HD2 210mm Gyuto länkkärikahvalla
-Takeda Stainless Clad Nakiri 150cm. Kuten alla mutta 2cm lyhyempi.
edit. Takeda tosiaan aivan saatanan hyvä veitsi. Taitaa nykyään olla saatavuus aika huono, voisin kyllä gyuton jostain hommata samaa sarjaa.
Eisaatana, eikä ne vieläkään ole saaneet selville onko se metsäpeura vai metsäpeura.
Kaivatko tosiaan aina vesikivet esiin, kun tarttee terottaa? Itsellä timanttipuikko melkeinpä the one and only väline keittiöveitsiin.Teroitus: Vesikivet 1000 grit "red brick" ja 8000 grit "snow white". Timanttipuikko olemassa mutta en käytä. Stroppaus sanomalehteen, en tiedä onko vaikutusta suuntaan tai toiseen.
Veitset:
-Konosuke HD2 210mm Gyuto länkkärikahvalla
-Takeda Stainless Clad Nakiri 150cm. Kuten alla mutta 2cm lyhyempi.
Sinne voisi laittaa ne ihmislajin edustajat joita ei voi päästä vapaana kuljeskelemaan.Korkeasaari pitäisi lakkauttaa.
Nämä on olleet hyvät.
Böndeltä?Mistä hitosta se on piäkaupunkiin tullut.
Olen ymmärtänyt, että puikko on lähinnä isompien lommojen suoristeluun ja tarkoitettu ylläpitoon ennen jokaista käyttöä. Kun oikeasti alkaa terä tylsyä niin kivellä, tuskin timantteja niin hienolla pinnalla on kuin kiviä? Itsehän teen aika vähän ruokaa ja varsinkaan sellaista jossa paljon pitäisi pilkkoa, joten teroittaminen on tarpeen todella harvoin ja siitä syystä tekniikkakin aika hakusessa. Takedassa on hurjan pieni kulma, ihan hyvin se kestää ja kuten tuossa videolla on sanottu niin tuo suora profiili melkeinpä toimii ohjurina teroittaessa. Uutena se jäi bambulautaan kiinni kun painoin porkkanan läpiKaivatko tosiaan aina vesikivet esiin, kun tarttee terottaa? Itsellä timanttipuikko melkeinpä the one and only väline keittiöveitsiin.
Mihin teroituskulmaan vedät veitsesi? Luin jostain, että japsiteräs kestää 12 astetta. Pitäãkö paikkansa? Oma victorinox alkaa murenemaan noilla kulmilla ja tuleekin tehtaasta jollain 20 asteen kulmalla.
Viimeisin sähkölasku 1.7-30.9 26€
Caruna siirtomaksu 33€
Kai sieltä kohta tulee uusi
Vanha iso okt, lämpö toki kaukaa putkessa. Sähkö selvästi vajaa 40 ja siirto öbaut 30 ekee kuussa kesät talvet...mitä ***tu, elenialla pekästään perusmaksu kolmekymppiä kuussa!
Mistä hitosta se on piäkaupunkiin tullut.