Deleted member 43228
Syiden suuntaan olen leikannut lihan ja kun on ollut kuivaa, niin saksinut sellaisia 3 cm tikkuja. Piti oikein käydä kaapilla katsoon vieläkö on jotain, niin ei ole viimesatsista jäljellä, mutta löytyi maaliskuussa 2018 vakumoitua.Koitin kerran huvikseen uunissa ihan naudasta tehdä ja onnistui yllättävän hyvin, toteutus samanlainen.
Mutta sen kuivalihan juttu on se maustaminen ja se ei mennyt ihan nappiin joskin oli ihan syötävää.
Mites leikkaus, vedättekö syiden suuntaan vai poikittain? Taitaa yleisin tapa syiden suuntaan ja varmaan siksi ettei murru käsiteltäessä?
Omena on yksi lemppareita kuivattuna. Menee kovilla pakkasilla patterin päällä omenarinkulat, kun tökkää 1.5 m tikkuun vaan renkuloita ja virittelee sen vaikka kahden lasin päälle irti patterista. Parasta tehdä granny smitheistä, kun ovat hyvän happamia.
Pakkasia odotellut tästä syystä, niin on kiertovesi kuumaa ja saa ilmaiseksi kuivatella.

