Off-topic 24h - Ihmettele maailmaa ja anna keskustelun virrata vapaasti

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Meta title: 💥 Off-topic 24h – Kaikki mikä ei sovi mihinkään muualle, mutta on pakko sanoa

Meta description: Keskustelua arjesta, ilmiöistä ja randomeista jutuista ympäri vuorokauden – auki kaikelle mitä mielessä liikkuu.


On se vaan kumma kuinka monta sähköpostia, puhelua ja tapaamista pitää olla että saa lukemattoman määrän erilaisia dokumentteja ennenkuin pääsee edes hakemaan rakennuslupaa.
Nää on muuten asioita joissa kannattaa maksaa ammattilaiselle joka osaa/handlaa hommat ja hoitaa suurimman osan sinun puolesta sekä tuntee lukemattoman määrän erilaisia kontakteja joilta saa rahaa vastaan näitä dokumentteja.
 
Hyvää KV maksalaatikon jälkeistä päivää, teille kaikille. kiitos

Näyttökuva 2018-10-11 kello 10.29.12.webp
 
Ruoansulatusrauhanen. Muuttaa myrkkyjä myrkyttömäksi. Ei todellakaan ole syötäväksi tarkoitettu. Hyi vitunvittu.

Paitsi kalanmaksasta tehty öljy kapseleina. Sitä voi syödä napin pari päivässä.


edit.
Siperiassa törmäsin mm kanan sydämistä tehtyyn keittoon. Chicken giblest soup nimellä. Ei tehnyt yhtään mieli tehdä tuttavuutta sihteeriin joka söi kanansydänkeittoa. Muutoinkin noi itämimmit söi ihan mitä vaan.
 
Ruoansulatusrauhanen. Muuttaa myrkkyjä myrkyttömäksi. Ei todellakaan ole syötäväksi tarkoitettu. Hyi vitunvittu.

Paitsi kalanmaksasta tehty öljy kapseleina. Sitä voi syödä napin pari päivässä.


edit.
Siperiassa törmäsin mm kanan sydämistä tehtyyn keittoon. Chicken giblest soup nimellä. Ei tehnyt yhtään mieli tehdä tuttavuutta sihteeriin joka söi kanansydänkeittoa. Muutoinkin noi itämimmit söi ihan mitä vaan.
Hirven maksa. Terävällä puukolla ohuiksi siivuiksi. Suolaa ja pippuria. Kypsennys avotulella.
 
Korjasin hieman (y)

Tästä muistu mieleen, että kesällä kävin rapsuttelemasta söpöä lampaanpoikasta. Kiinnostaa kaikenlainen business niin kyselin omistajalta millasta ja miten näillä tehdään rahaa. Niin teuraaksi ennen vuotta yks. Jos karitsa pääsee vahingos yksvuotiaaks, siitä tulee lammas ja sitten lihasta tulee paskaa. Pitää myydä jutskuille. Muuten alle yksvuotias menee herkuiksi hienoihin ravinteleihin..
 
Maksa on jumalolentoihin verrattavien herrojen herkku. Viimeksi jouduin tyytymään ei-itsetehtyyn ja heti oli surkeaa, veri tirskahti kun veitsellä leikkasi.
 
Back
Ylös Bottom