Deleted member 107741
Näitä tätejä tuli pienempänä kuolattua aamuisin :DMaanantai, jussit ohi. Onks kaikki selvinny morkkiksesta ja aloittanut aamun jumpalla:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Näitä tätejä tuli pienempänä kuolattua aamuisin :DMaanantai, jussit ohi. Onks kaikki selvinny morkkiksesta ja aloittanut aamun jumpalla:
![]()
Kyllä se helteessä juodenkin onnistuu ihan hyviin saada ittensä mäsäksi. Naama on kuin kumivene.Olisin varmaan vähemmän paskana jos olisin ryypännyt koko viikonlopun enkä juossut tuolla helteessä. Tsiisus että pitää olla vikaa päässä. Mitään toleranssia tollaselle enää, viime kesänä ei ollut kunnon kelejä lainkaan ja toissa kesänä lämpeni sen verran hiljalleen että ehti tottua.
Kyllä se helteessä juodenkin onnistuu ihan hyviin saada ittensä mäsäksi. Naama on kuin kumivene.
Myös eilen illalla syödyt nagasiivet muistuttivat itsestään aamulla. Olo oli hetkellisesti hieman epämukava.
Mökillä oli vähän sama meininki. Itikoita oli niin perkeleesti, että niitä piti koittaa tappaa käsistä, jaloista ja päästä samaan aikaan kusten. Aika äkkiä loppui mielenkiinto shortseihin ja t-paitaan.Nyt kuseskelen holtittomasti.
Ostikko arvopaperia?hyvää bisnespäivää
Yleiskone kun on, niin säästää taikinan kanssa kummasti siivossa ja vaivassa. Muuten kyllä sotken ihan sujuvasti.p.s. tänään leivotaan pitsaa rumasti
Ei jääkään, mutta jauhoja on joka paikassa meikäläisen leipomisen jälkeen.Eihän pizzataikinasta jää edes jälkeä kulhoon. Mitä te oikein säädätte taas.
Ei jääkään, mutta jauhoja on joka paikassa meikäläisen leipomisen jälkeen.
Kunnon sitkoa siihen taikinaan ei saa käsin kuin helvetinmoisella vaivalla, joten siksi: yleiskone ja itse sohvalle.
muoks. niin siis itse itseäni korjaten: ei yleiskone siivoon valitettavasti auta.
Tuota yön yli säilyttämistä suositteli yksi leipurikin yleiskoneen lisäksi, mutta aika harvoin tiedän etukäteen, milloin tekee mieli pizzaa. Oon myös välillä sortunut valmispohjiin, vaikka niistä tuleekin aina koppuroita.Meikä tekee pizzataikinan päivää tai paria aikaisemmin jääkaappiin odottamaan, aika vähän sitä tulee vaivattua mutta hyvin on toiminut.
Tuota yön yli säilyttämistä suositteli yksi leipurikin yleiskoneen lisäksi, mutta aika harvoin tiedän etukäteen, milloin tekee mieli pizzaa. Oon myös välillä sortunut valmispohjiin, vaikka niistä tuleekin aina koppuroita.
Joo, kerran testasinkin tota ja vois kokeilla uusiksikin. Silloin en huomannut suurta eroa, mutta pitäs tosiaan testata uudelleen. Ja joo, toi valmiina oleva taikinahan on suunnilleen 90% koko pizzan teon vaivasta, jos ei tomaattisoosia rupea erikseen keittelemään. Ainekset päälle, uuniin ja naamariin.Se säilyy kyllä aika pitkään, että jos nyt noin viikon sisään tekee niin hyvä. Viimeksi taisin tehdä taikinan torstaina ja paistoin maanantaina. Tosin noin 6 h jääkaapissa riittää tuomaan sen parhaan terän IMO, enemmän toi pitkä aika jeesaa siihen että valmistaminen ei tunnu niin perkeleelliseltä operaatiolta kun ottaa sen taikinan vain esiin.