Deleted member 43228
Perunaa. Mausteeksi voita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Pekoni toimii aina.Sanoppa @Kuparikatto mitä sisäfileen kylkeen viikonloppuna? Google tarjoaa aika perus uunijuureksia tms, nyt jotain ihan uutta.
Ja valkosipulia. Ja kermaa.Perunaa. Mausteeksi voita.
Alkon sivujen mukaan viinin pitäisi olla kuin seinäjoen irma, eli roteva, voimakas, ryhdikäs, tanniininenPekoni toimii aina.
Ja olut.
Mikä vika niissä mun ehdotuksissa oli?Sanoppa @Kuparikatto mitä sisäfileen kylkeen viikonloppuna? Google tarjoaa aika perus uunijuureksia tms, nyt jotain ihan uutta.
mitä sisäfileen kylkeen viikonloppuna?
Siis 1,5kg perunaa ja 1,5kg voita.Heston Blumenthalin reseptin mukainen perunamuusi. Peruna ja voi 1:1.
Tämä kuulostaa kyllä aika hyvältäPeruna-palsternakkapyree ja kermainen suppilovahverokastike.

Sillä on ollut joku akkojen lehti siinä sattumalta auki niin elvistelee, oikeeesti sekin hakee makkaraperunat nakkarilta.Tämä kuulostaa kyllä aika hyvältä![]()
Tämä on kyllä ihan käytännössä testattu resepti ja hyvää on. Hirven ja hevosen sisäfileen kanssa on tullut näitä laitettua. Fileen tykkään jättää varsin raa'aksi, värit vaan pintaan ja folioon vetäytymään. Herukkahyytelö sopii myös tähän kokonaisuuteen. Punkkua kaveriksi, shiraz toimii em. lihoille hyvin ja toki ihan naudan fileellekin.Sillä on ollut joku akkojen lehti siinä sattumalta auki niin elvistelee, oikeeesti sekin hakee makkaraperunat nakkarilta.
Mutta joo, vois maistua.
Tähän muuten, ostin joskus hiljattain mustaherukkahilloa - minusta sopi paremmin hirven kanssa kuin puolukkahillo!Herukkahyytelö sopii myös tähän kokonaisuuteen.