- Liittynyt
- 15.1.2005
- Viestejä
- 65
Hesarissa oli juttua lihavalmisteissa säilöntäaineena käytettävästä nitriitistä (E250), jota epävirallisen suosituksen mukaan saisi syödä kymmentä painokiloa kohti yhden nakin sisältämän määrän päivässä. Jutun mukaan nitriitit voivat elimistössä muuttua karsinogeenisiksi. Kalkkunaleikkeleiden suurkuluttajana vähän säikähdin.. vaikka ehkäpä tuo suositusmäärä ei ihan päivittäin tule täyteen.
Mitäs te olette mieltä? Kannattaako tuollaisia varoituksia noteerata?
Mitäs te olette mieltä? Kannattaako tuollaisia varoituksia noteerata?
mutta tulipaha vaa mielee tonnikalasta semmone juttu ku sitä tuli taas syötyä ja kaveri sattu paikalle ja huomautti että eikös tossa tonnikalas ole jotai myrkkyy tai jotai (elohopeaa)? ja sitä ei kannataisi syödä älyttömästi 
