• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

NFE2017

Liittynyt
19.10.2014
Viestejä
463
Kaupunki
Jyväskylä
Ei tota sortsia jaksa oikein seurata. Iso kunnioitus sälleille kovasta työstä,mutta aika äkkiä tuli mieleen,että se on "miesten bikinisarja". Mulla ainakin se,mikä tökkii,on just toi sortsihomma. Jos jätkät olis jonkinlaisissa uikkareissa tms.,niin uskoisin asenteeni muuttuvan heti. Hölmöä,kun jalat peitetään käytännössä 70% alueelta.
Ymmärrän pointin ja moni on varmasti samaa mieltä. Omalla kohdalla taas se ei niinkään niistä shortseista ole kiinni, vaan yleisesti ottaen heikosta tasosta. Lajihan lähtökohtaisesti perustuu juurikin siihen, että välttämättä ei tarvitse olla pelkkää punttailua takana vuosia, vaan voit omata esim. 10 vuoden yu/uinti/pesäpallo/paini yms. taustan ja siitä hypätä "lyhyellä" valmistautumisella lavalle. MUTTA kun sokeakin näkee, ettei monilla sitä vanhan lajin kovaa kilpataustaa ole ja sitten vuoden-kahden "kovan piikkauksen" jälkeen heitetään caprit päälle ja avót, se on siinä.

Tämä siis oma näkemykseni siitä, miksi laji ei välttämättä kaikkiin iske, eli taso on yleisesti heikko. Millään muotoa en kritisoi sitä, että osallistutaan kisoihin vajaakuntoisena :)
 
Liittynyt
24.7.2014
Viestejä
203
Expojen sivuilta lainattua; 2017 IFBB Ben Weider Legacy Cup on kansainvälinen ammattilaiskarsinta, jossa lajin overall –voittajille annetaan IFBB Elite Pro Card!
 
Liittynyt
7.1.2009
Viestejä
313
Bikiniä katoin aika pitkästi ja Ripatti aika sanaseppona äänessä :D. Pitkän sarjan voittajasta runoili jotain "Kallion kukkanen,Eiran enkeli". Aiemman sarjan voittajasta sanoi,että kun juna kotiin lähtee,niin se on täynnä kukkasia ja iloa. Ihmisiä kerääntyy nyt jo asemalle,kun tietävät heidän oman tytön tulevan voittajana kotiin :D. Joku vois ajatella meneekö hehkutus pikkuisen yli,mut fiilinki on tärkeetä. :)
 

Daiina

Blondeista blondein
Liittynyt
14.6.2010
Viestejä
9 430
Ikä
29
Kaupunki
Oulu
Selostaja oli ihan kujalla. Bikinin overallissa huusi väärän henkilön nimeä eivätkä edes korjanneet, kun hetken päästä haastateltiin voittajaa ja siinä sanottiin sen oikea nimi. :D Muutenkin oli niin levotonta juttua.
 
Liittynyt
16.9.2013
Viestejä
118
Lajihan lähtökohtaisesti perustuu juurikin siihen, että välttämättä ei tarvitse olla pelkkää punttailua takana vuosia, vaan voit omata esim. 10 vuoden yu/uinti/pesäpallo/paini yms. taustan ja siitä hypätä "lyhyellä" valmistautumisella lavalle. MUTTA kun sokeakin näkee, ettei monilla sitä vanhan lajin kovaa kilpataustaa ole ja sitten vuoden-kahden "kovan piikkauksen" jälkeen heitetään caprit päälle ja avót, se on siinä.:)
Se ei varmaan ole mikään must, että lihakset täytyy tehdä yksinomaan punttisalilla. Jos uintitreeneissä tai telinevoimistelussa on lihasmassaa kertynyt yläpäähän niin lavalle vaan. Minulla kuitenkin sotii keholajien perusajatusta vastaan se, että osa lihaksista peitetään ja jätetään arvostelematta. Vähän sama kuin maastavedossa alettaisiin kilpailla räkkivedosa eli jätetään puolet liikkeestä pois tai toistoleuanvedossa olisi oma sarja, jossa vedetään 90 asteen kulmasta. Jään odottamaan bodylajeihin sarjaa, jossa äijillä on posehousut jalassa, wife beater päällä ja vertaillaan reisiä sekä hauiksia.
 
Ylös