• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Netflix

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 746
Ikä
35
Toi IMDB:n arvosana 5.9 on suht hollilla mitä itse leffasta ajattelen.
Ehkä eniten häiritsi että eipä tuossa loppujen lopuksi mitään suurempaa ideaa ollut.
 
Liittynyt
6.4.2014
Viestejä
2 314
Kaupunki
Espoo
Katoppas perkelettä. Voisin vannoa että oli finnkinon sivuilla vielä joku aika sitten. :unsure:
Isot ketjut ei ota, jos tarjotaan vain viikoksi tai pariksi. Haluavat sen normaalin 3kk yksinoikeusajan teattereille, mikä muillakin leffoilla on. Muuten vie niiltä bisnestä liikaa. Eli kantsii kattella paikallisten pikkuteatterien tarjontaa. Varsinkin niiden, jotka näyttivät Roma:n.

The Irishman avaa USA:ssa teattereissa 1.11. ja tulee Netflixiin 27.11.
 
Liittynyt
12.5.2019
Viestejä
15
in the shadow of the moon 1/5

Sarjamurhaajaleffat aina kiinnostaa, mut tää oli harvinaisen huono. Ihan hyvät näyttelijätkin oli mukana mut ei vaan toimi.
 

Mike

IG:mikesirenphoto
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
83 834
Kaupunki
Helsinki
in the shadow of the moon 1/5

Sarjamurhaajaleffat aina kiinnostaa, mut tää oli harvinaisen huono. Ihan hyvät näyttelijätkin oli mukana mut ei vaan toimi.
Ei ollut hääppöinen joo.
 

doownek

VIP
Liittynyt
18.4.2019
Viestejä
6 375
Meitsi oli ihan innosta soikeena kun the walking dead oli tullut netflixiin ja viikon aikana ehti tekemään kuuuuuunnon katsonta maratonin!
Tosin ei alusta tarvinnut katsoa mutta useampi kausi kuitenkin ja nyt huomasin hbon:n mainoksen että 9 kausi siellä ja menin katsomaan oisko tuollakin niin paskan vitut, eihän se täällä Suomessa tietenkään näy Netflixillä ollenkaan.
 
Liittynyt
25.9.2012
Viestejä
2 506
Katsoin El Caminon sillä minuutilla kun se tuli Netflixiin. Ihan vähän olin odottanut siis. :giggle:
Oli hyvä, ja erittäin samaa tyyliä kuin Breaking Bad. Hyvä Vince!
 

Wombut

VIP
Liittynyt
13.1.2012
Viestejä
1 977

Bitten kohta katsottu kaikki 3 kautta. Ei siksi että sarja olisi erityisen hyvä vaan sattui sunnuntai menee aika pitkälti sohvalla pötköttäen. Olin jo joskus alottanut sarjan mutta se sitten vähän jäi ja tosiaan sarjassa ei nyt kauheesti ole kehuttavaa, esim hahmojen vaihtelevat voimatasot, se että välillä ihmisten kuolemia moralisoidaan oikeen huolella, kun taas seuraavassa jaksossa tapetaan 10 ihmistä ilman minkään sortin tuskia. Erityismaininta myös hyvin kömpelösti kirjoitetuille seksikohtauksille. Selkeesti ohjaaja/käsikirjoittaja tai joku on halunut nähdä päähenkilöitä mahdollisimman paljon vähissä vaatteissa (etenkin pikkareiden pois vetäminen, kieltämättä se on paras kohta toisen riisumisessa mutta joo).

Mutta 7.1 toi IMDB näyttää et kai tän jokunen muukin on katsonut. Tylsiin iltoihin sopiva.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 746
Ikä
35
Jahas, 17.11. jatkuu.
Tämä on ollut kyllä yksi niistä sarjoista mistä en ajatellut pitäväni ennen kuin katsoin mutta on se vaan hyvä.

View: https://youtu.be/vLXYfgpqb8A
 
Liittynyt
25.9.2012
Viestejä
2 506
Outlander katsottu. Aivan mielettömän hyvä. :heart:

Toi The Crown tuossa nyt hyppii tyrkyllä mullakin. Ensivaikutelma (minuuttiakaan katsomatta) on vähän blaah, mutta niinhän mulla on ollut näistä muistakin. :giggle:
 
Liittynyt
7.3.2006
Viestejä
515
Tämä oli aivan erinomainen elokuva:


Lisäksi oli näköjään tullut 'United 93' Netflixiin. Ainoa kunnollinen elokuva tuosta tapauksesta (vrt.esim. 'Flight 93' tai 'World Trade Center') ollen samalla aivan huikea elokuva, suosittelen.

(Ps. Tai no Sean Pennin ohjaama 11 minuuttia ja 9 sekuntia kestävä lyhytelokuva 11’09’’01 September 11 on kyllä kaikkein vaikuttavin näkemys tapauksesta, mutta jos puhutaan pitkistä elokuvista, niin United 93 on täysin ylivoimainen.)
 

Wombut

VIP
Liittynyt
13.1.2012
Viestejä
1 977

Kaikki nykyiset jaksot flixistä katsottu, onneksi lisää tulossa!

Vähän kuten itselleni monessa muussakin "huumorisarjassa", kestää sen muutaman jakson päästä sisään ja hommat alkaa naurattaa kokoajan vaan enemmän ja enemmän mitä enemmän roolihahmot saa "lihaa ympärilleen", mutta tässä sarjassa kesti huomattavasti pidempään kuin esim How i met your motherissa joka edustaa mulle edelleen genrensä ykköstä.

Anyway Brooklyn 99 on muutamia hiukan ärsyttäviä piirteitä kuten mielestäni päähenkilön hiukan ylityperät heitot ja etenkin ilmeet... noh pieniä juttuja eikä varmasti kaikkia ärsytä. Suosittelen kumminkin jos haluaa monta jaksoa kevyttä viihdettä elämäänsä!
 
Liittynyt
31.8.2015
Viestejä
41
Tammikuussa tänä vuonna annnoin pirulle pikkusormen ja siitä lähtien ollut Netflix-tilaaja miinus kaksi viikkoa. Breaking Bad ollut toki paras sarja mutta yllättävän paljon hyviä dokumentteja ynnä muuta kautta linjan. TV 1.0 on jo jäänyt unholaan.
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 558
The Irishman: ihan ok pätkä, imo alkoi vähän tahmeasti mutta parani aika nopeasti.

Outolintu: jostain sain päähäni että tää on tosi hyvä leffa. Olikin tosi puudattavan tylsä, kokoajan mietti millon alkaa tapahtumaan.
 
Ylös