- Liittynyt
- 15.12.2011
- Viestejä
- 192
Käytin searchia, mutta en yksinkertaisesti löytänyt vastausta kysymääni taikka sitten en vain osaa. Joten älkää tästä minua haukkuko. Tiedän, että olen huono näiden kanssa.
Elikkäs minua kiinnostas tietää, että monelle päivällä pakkislaiset tekevät yleensä kerralla sitä ruokaa?
Itellä ollut tapana aina tehdä aina myös seuraavalle päivälle sapuskat ja taas aloittaa alusta sitä seuraavana päivänä. Mutta nyt, kun olen alkanut aikatauluja kiristämään, (Yritän käyttää aikaa enemmän reenaamiseen ja lepoon) niin mielummin kuluttaisin ne muutamat ekstraminuutit, mitä siitä ruoan laitosta koituu, johonkin muuhun, ettei tarttisi kokoaikaa stressata sitä, että kerkeänkö treenaamaan tehokkaasti, tekemään sapuskan ja syömään ennen, kuin lähden töihin. Tästä tekee vaikeampaa sen, että teen erittäin "elävää" vuorotyötä, eli saattaa tulla esimerkiksi puhelu, että "nyt ***** äkkiä töihin". Ja työvuorojen välillä voi olla vain 10 tuntia.
Säilyykö esimerkiksi kana/nauta suljetussa rasiassa jääkaapissa esimerkiksi vaikka neljäkin päivää ihan syömäkelpoisena?
Ja sitten vielä vähän tälläinen pieni sivukyssäri tähän, jos joku jaksaa vastata jotain muutakin, kuin, että "käytä searchia":D, niin millä kannattaisi järkevästi korvata lämpimän aterian yhteydessä hiilareista osan siten, että saisi kumminkin saman verran kaloreita niistä. Alkaa puuduttamaan se 500g pastaa yhdellä aterialla joka päivä!
Esimerkiksi 3/5 tuon pastan määrästä ja jotain muuta siihen rinnalle.
Järkyttävän näköistä tekstiä, mutta koittakaa kestää.
Kiitos ja anteeksi
Elikkäs minua kiinnostas tietää, että monelle päivällä pakkislaiset tekevät yleensä kerralla sitä ruokaa?
Itellä ollut tapana aina tehdä aina myös seuraavalle päivälle sapuskat ja taas aloittaa alusta sitä seuraavana päivänä. Mutta nyt, kun olen alkanut aikatauluja kiristämään, (Yritän käyttää aikaa enemmän reenaamiseen ja lepoon) niin mielummin kuluttaisin ne muutamat ekstraminuutit, mitä siitä ruoan laitosta koituu, johonkin muuhun, ettei tarttisi kokoaikaa stressata sitä, että kerkeänkö treenaamaan tehokkaasti, tekemään sapuskan ja syömään ennen, kuin lähden töihin. Tästä tekee vaikeampaa sen, että teen erittäin "elävää" vuorotyötä, eli saattaa tulla esimerkiksi puhelu, että "nyt ***** äkkiä töihin". Ja työvuorojen välillä voi olla vain 10 tuntia.
Säilyykö esimerkiksi kana/nauta suljetussa rasiassa jääkaapissa esimerkiksi vaikka neljäkin päivää ihan syömäkelpoisena?
Ja sitten vielä vähän tälläinen pieni sivukyssäri tähän, jos joku jaksaa vastata jotain muutakin, kuin, että "käytä searchia":D, niin millä kannattaisi järkevästi korvata lämpimän aterian yhteydessä hiilareista osan siten, että saisi kumminkin saman verran kaloreita niistä. Alkaa puuduttamaan se 500g pastaa yhdellä aterialla joka päivä!

Esimerkiksi 3/5 tuon pastan määrästä ja jotain muuta siihen rinnalle.
Järkyttävän näköistä tekstiä, mutta koittakaa kestää.
Kiitos ja anteeksi
