Mistä lähteistä porukka ottaa tarvittavan rasvan määrän. Itsellä jää koko ajan rasvan osuus alle 20%:n syömästäni ravinnosta, ja sitä kautta kokonaiskalorimääräkin alhaiseksi.
Näytit kyselevän tätä jo tuolla aiemmin, valitettavasti vastauksetta.
Tuo rasvan määrä lienee usealla taholla ongelma, siinä vaiheessa kun ruokavalio saadaan mukautettua body-tyyppiseksi(jota se ei tuossa vaiheessa vielä luonnollisesti ole).
Kyllä oliivi- ja rypsiöljy ajavat asiansa, lisääpä jokaiseen ateriaasi(vaikka teoriassa ensin) 1-2 rkl jotakuta kasviöljyä ja tarkistapa ravintoainejakosi uudelleen. Näytit myös olevan dietillä, jolloin hiilareiden osuus on ihan suotavaa pudottaa alle E50%.
Rasvaista kalaa, esim. lohta, makrilliä.
Ja pähkinöiden rasva on myös hyvää, siis kaikkien muiden paitsi kookoksen.
Ja miksei vaikka 1 keltuinen/päivä.
Ja tietty noi edellä mainitut öljyt.
Rasva on panomiehen ruokaa, vai miten se Halme sanoi, pitää hyvin paikkansa.
Joo öljyä vaan joka safkaan! Eihän noita hyviä rasvoja muuten tunnu saavan kirveelläkään tarpeeksi. Toimii muuten dietti aivan saatanasti paremmin nyt, kun käytän noita rasvoja tarpeeksi, eli kannattaa ehdottomasti.
Öljyä sitten vaan lisäilemään. Pähkinöitä voisin kanssa kokeilla. Kalaa ei läheltä oikein saa muuta kuin pakastealtaasta, joten sen käyttö on jääny vähemmälle.
Mites toi öljy muuten. Muuttuuko se "huonommaksi" kuumennettaessa?