- Liittynyt
- 16.2.2009
- Viestejä
- 61
Kokemuksen syvällä rintaäänellä tiedän, että on mahdollista elää 600-800 kalorin päiväeineksillä - vuosikaudet. Näin käy kun ikää ei ole vielä liikaa, ravintotietous on olematonta ja meininki enemmän tai vähemmän hälläväliä.
Tässä ahkeran työntekijän auschwitz-dieetissä pystyy/joutuu myös satunnaisesti vetämään kerta-annoksena 2000-3000 A-johdannaista kaloria, jolla totta kai kompensoidaan energiavaje ja mineraaliköyhästä ruokavaliosta aiheutuva vitutus.
Laihtuminen, ts. läskinpoisto ei enää onnistukaan pudottamalla kaloreita tästä määrästä. Päinvastoin, pitää opetella syömään enemmän. Paljon enemmän.
Vasta kun aineenvaihdunnan saa uudelleen käyntiin, läski alkaa muuttua lihakseksi - aktiviteetin ja harjoittelun myötä toki.
Jo sillä, että syö säännöllisesti kahden kolmen tunnin välein (mielellään jotain muuta kuin pullaa ja kahvikeksejä), saa aikaan muodonmuutosta. Kiitos talviuniltaan heräävän aineenvaihdunnan.
Ruokia kannattaa valmistella etukäteen, eritoten suunnitella mitä aikoo syödä. 10 minuutin tauolla uppoaa vaikka banaani.
Jos ei ole nirso, joka päivälle voi olla samansuuntaiset pöperöt, näin lienee useimmilla esim. aamiainen. Itsellä mennyt vuodenpäivät 4/5 päivän aterioista saman kaavan mukaan..
Rasvan käytössä ei kannata pihistellä. "Paremmat" ruoat ovat niin rasvattomia, että (rypsi/oliivi)öljypönikkä on syytä hankkia. Omat makroravinnesuhteet nytkin rasvapainotteisesti 30P/30HH/40R, josta P 2g/elopainokilo ja hyvin on toiminut.
Syömiselle pitää vaan löytää oma aikansa, tehdä siitä rutiini ja panna vaikka työt joustamaan
Saattaahan se aluksi tuntua siltä, että koko ajan saa olla syömässä.. siihen kyllä tottuu ja pian ei ilman pärjääkään.
Tässä ahkeran työntekijän auschwitz-dieetissä pystyy/joutuu myös satunnaisesti vetämään kerta-annoksena 2000-3000 A-johdannaista kaloria, jolla totta kai kompensoidaan energiavaje ja mineraaliköyhästä ruokavaliosta aiheutuva vitutus.
Laihtuminen, ts. läskinpoisto ei enää onnistukaan pudottamalla kaloreita tästä määrästä. Päinvastoin, pitää opetella syömään enemmän. Paljon enemmän.
Vasta kun aineenvaihdunnan saa uudelleen käyntiin, läski alkaa muuttua lihakseksi - aktiviteetin ja harjoittelun myötä toki.
Jo sillä, että syö säännöllisesti kahden kolmen tunnin välein (mielellään jotain muuta kuin pullaa ja kahvikeksejä), saa aikaan muodonmuutosta. Kiitos talviuniltaan heräävän aineenvaihdunnan.
Ruokia kannattaa valmistella etukäteen, eritoten suunnitella mitä aikoo syödä. 10 minuutin tauolla uppoaa vaikka banaani.
Jos ei ole nirso, joka päivälle voi olla samansuuntaiset pöperöt, näin lienee useimmilla esim. aamiainen. Itsellä mennyt vuodenpäivät 4/5 päivän aterioista saman kaavan mukaan..
Rasvan käytössä ei kannata pihistellä. "Paremmat" ruoat ovat niin rasvattomia, että (rypsi/oliivi)öljypönikkä on syytä hankkia. Omat makroravinnesuhteet nytkin rasvapainotteisesti 30P/30HH/40R, josta P 2g/elopainokilo ja hyvin on toiminut.
Syömiselle pitää vaan löytää oma aikansa, tehdä siitä rutiini ja panna vaikka työt joustamaan
Saattaahan se aluksi tuntua siltä, että koko ajan saa olla syömässä.. siihen kyllä tottuu ja pian ei ilman pärjääkään.