BB PRO Mika Sihvonen

Joo siis harva harrastus rahallisesti on ikinä järkevää 😅 Ei ralliakaan vaikka sm-tasolla rahan vuoksi ajeta.
Noi Mikan saamat palkintorahat on äärimmäisen pieniä ja eihän niiden varaan voi budjetoida mitään vaan ne on mukava bonus. Ylipäänsä vain olympian avoimessa palkintorahat on sellaisia joilla pystyisi itsensä elättämään mutta ei kukaan ikinä mitään niiden varaan laita.

Liiton vaihdossa voisi olla tsäänssiä hyviin yhteistöihin jos Mika osaa myydä. Toinen keino miten jotkut ei-kärki-ukot tekee rahaa, on tuotteistaa itsensä ja käyttää isojen kilpailujen näkyvyyttä oman brändinäkyvyyden lisäämisessä (=markkinoinnissa)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ihmiset on ylipäätänsä vitun tyhmiä jotkut. Esim ajatteleeko toikin, että jätkät esim Olympiassa treenaa vuosikymmeniä lihaksia, että olisivat hyviä tappelemaan?
Screenshot 2024-10-15 at 15.34.23.webp


Se on kuitenkin faktaa, että oikeassa elämässä vitun iso koko on aina paras itsepuolustuskeino, harvempi alkaa vittuilemaan kun taas tommonen keyboard warrior näyttää että se kuolee litsarilla vaikka oliskin mielestään ninja. Mitä isompi, lihaksikkaampi ja vihaisemman näköinen oot, sitä vähemmän kukaan tulee aukomaan nettiä lukuunottamatta päätänsä ja ne jotka edes pärjäis isolle kaverille, eivät ole tuolla riitaa haastamassa vaan ne kunnoittaa muita treenaajia kuten bodaritkin.
 
Toki jos Mika siirtyisi avoimeen, palkintorahat ei paata huimaisi. Sponssitulot ne on joissa lisanakyvyys voisi auttaa. Mutta on ymmarrettavaa etta ei se valttamatta takaisi mitaan ja Elite Prossa pysyminen voi tosiaan olla taloudellisesti parempi vaihtoehto. Rallienglannilla on myos vahan paha lahtea somenakyvyytta lisaamaan.

Bodyfanina vaan turhauttaa kun suomalaisilla on yleensa aika pokkelo rakenne joka ei ole hyva kehonrakennukseen, mutta Mikalla on mahtava rakenne ja kunto aina hyva lavalla. Olisi se vaan hienoa nahda lavalla parhaiden IFBB pro ukkojen kanssa sen sijaan etta nappailee voittoja jokseenkin turhassa liitossa. Tuskin taalla moni osaisi edes nimeta Mikan kovimpien kilpakumppaneitten nimea sen jalkeen kun Krizo lahti sielta pois.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom