- Liittynyt
- 16.6.2004
- Viestejä
- 88
Tiedän, todella vanha, mutta ostin tässä taannoin purkin perus-proteiinia ja maku ei päätä huimaa. Joten mihin sekotatte välipalaprotskunne? Ei siis mitään malto-protsku -settejä vaan ihan että sekotatteko vaikkapa puuroon tai rahkaan vai? Searchilla en löytänyt eri hakusanoillakaan. Olen usein kuullut miten jengi sekoittelee johonki aamupuuroon tms. mutta miten se käytännössä tapahtuu? Kaurapuuron päälle heitetään desi jauhoa ja sillä hyvä? Vai tarviikö jonkun tehosekottimen ihan säännönmukasesti? Jotain valaisua ja jauhoreseptejä kiitos!
Puuhastelen muiden lajien parissa kuin voimailun joten en ole ennen käyttänyt tavallista prodea palkkarin lisäksi. Välipalaprotkskun jauhonen maku vaan yllätti ku on tottunu heran hienovaraiseen makuun joten voi tulla vaikeuksia tulevaisuudessa niellä sitä. Vai olenko vain liian neiti..Jo Bruce Leekin veti protskusheikkejä
Tiedän tosiaan että tää foorumi alkaa paisumaan ketjuista ja turhia on nykyään turhan paljon mutta en ole mistään saanut tyhjentäviä neuvoja tähän asiaan.
Puuhastelen muiden lajien parissa kuin voimailun joten en ole ennen käyttänyt tavallista prodea palkkarin lisäksi. Välipalaprotkskun jauhonen maku vaan yllätti ku on tottunu heran hienovaraiseen makuun joten voi tulla vaikeuksia tulevaisuudessa niellä sitä. Vai olenko vain liian neiti..Jo Bruce Leekin veti protskusheikkejä
Tiedän tosiaan että tää foorumi alkaa paisumaan ketjuista ja turhia on nykyään turhan paljon mutta en ole mistään saanut tyhjentäviä neuvoja tähän asiaan.