- Liittynyt
- 19.7.2004
- Viestejä
- 76
Herätti ainakin itsessäni paljon ajatuksia ravinnosta ja asioista joihin ei ole koskaan tullut kiinnitettyä huomiota.
http://health2050.com
http://health2050.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eli älkää vaan päästäkö valoa koskemaan ruokaanne.Mikroaaltouuni
Mikrouuni käyttää ruoanlämmittimenä huipputeknologiaa. Mikroaaltouunissa oleva magnetroni synnyttää mikroaaltoja eli sähkömagneettista säteilyä, jonka taajuus on yleensä 2,45 GHz. Mikroaaltojen ruokaa lämmittävä vaikutus perustuu ruoassa olevien poolisten molekyylien (esim. vesimolekyyli) liikutteluun. Poolisen molekyylin toinen pää on varautunut positiivisesti ja toinen negatiivisesti, jolloin muuttuvassa sähkökentässä molekyylit alkavat liikkua sähkökentän mukaan. Molekyylien liike aiheuttaa ruoan lämpenemisen. Ja liikettä on tosiaankin tarpeeksi. 2,45 Ghz tarkoittaa, että ruoan vesimolekyylit ”kääntävät päätänsä” puolelta toiselle 2,45 miljardia kertaa sekunnissa! Tämä liike repii ympärillään olevat molekyylit hajalleen tai muuttaa niiden muotoa. Tätäkin tärkeämpää on muistaa, että mikrouuni kehittää säteilyä. Ei radioaktiivista eikä edes kovin suuritehoista, mutta säteilyä kuitenkin! Jo maalaisjärki sanoo, ettei säteily saisi mitenkään liittyä ruokaamme.
:D...missäs se mun foliohattu taas olikaan...
Ja tipuin :D...missäs se mun foliohattu taas olikaan...
*REPS*Koska olen arka esiintymään, päätin pysytellä anonyyminä. Puhukoot sivuni puolestani. Sitä paitsi minusta ei olisikaan juuri mitään kerrottavaa. Sen verran voin kertoa, että olen aivan tavallinen mitätön kaduntallaaja. Minulla ei ole lääketieteen tai minkään muunkaan terveydenhoitoalan virallista koulutusta. Niinpä en tiedä paljoakaan sairauksien mekanismeista ja hoidoista.