Matkailu / etelänlomat ja ruokavalio

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mari91
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
4.1.2014
Viestejä
2 137
(Haku ei antanut ketjua aiheesta, joten perustin oman. Saa yhdistää jos tästä on jo...)

Pitkästä aikaa lähdössä rantalomalle Espanjaan parin viikon päästä, ja kiinnostaisi kuulla muiden kokemuksia paikallisesta ruokatarjonnasta urheilevien ihmisten näkökulmasta. Onko esim. rahkaa tai vastaavaa tai mitään palkkarijuomia tms. myynnissä missään? :D Myös jos jollain sattuu olemaan kokemuksia gluteenittomasta ruokavaliosta Espanjassa, kuulisin mielelläni.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
(Haku ei antanut ketjua aiheesta, joten perustin oman. Saa yhdistää jos tästä on jo...)

Pitkästä aikaa lähdössä rantalomalle Espanjaan parin viikon päästä, ja kiinnostaisi kuulla muiden kokemuksia paikallisesta ruokatarjonnasta urheilevien ihmisten näkökulmasta. Onko esim. rahkaa tai vastaavaa tai mitään palkkarijuomia tms. myynnissä missään? :D Myös jos jollain sattuu olemaan kokemuksia gluteenittomasta ruokavaliosta Espanjassa, kuulisin mielelläni.

Lomallakin on helppo syödä protskupitosesti, en hirveesti stressais rahkan löytymisestä, sitä saa syödä kotonaki kyllästymiseen asti :D järkeviä valintoja varmasti löytyy ja gluteenittomiakin uskois olevan.
 
Joo toki pääasiassa syödään mitä ravintoloista (tai esim. hotelliaamiaiselta) löytyy, ja toki voihan sitä vetää välipaloiks toki jätskiäkin. :cool: Mietin vaan miten saada ruokahuolto pelaamaan niin, ettei kuole nälkään esim. lounaan ja illallisen välillä, jos vaikka jonkun hupijumpakin siinä välissä sattuu vetämään. Ja muutenkin olisi mukava kuulla ihmisten matkakokemuksia.
 
Barcelonassa käyneenä en olis kovin huolissani vaikkei itse valmistakkaan ruokia matkalla. Aamupalabuffetistä hotellilla löytyy erilaisia juustoja, pähkinöitä ja vaikkapa munia. Lounaaksi kaupungilla kannattaa valita menu del dia joka sisältää monasti tarpeeksi lihaa tyydyttämään perus pakkisbodarin proteiinin tarpeen. Jos lounaan ja illallisen välissä tulee nälkä niin kannattaa suunnata johonkin hyvään tapas-ravintolaan ja maistella paikallisia herkkuja. Illalliseksi sitten esim. mereneläväpaella hyvän valkkarin kanssa. Espanjassa nuo merenelävät ja hedelmät on törkeen hyviä ja tuoreita ja Espanja on muutenkin parhaita ruokailumaita missä olen käynyt, niin en todellakaan kiskoisi heraa ja rahkaa siellä käydessäni katabolian pelossa.
 
Itselläni oli viikon ulkomaanmatkalla heraa ja protskupatukoita mukana. Välipalana ja aamuisin söin noita, kun toiset halusivat syödä aina ravintolassa ja ruokailuvälit venyivät itselle liian pitkiksi :D Ruokakaupoissa oli myös ihan tuttuja merkkejä, niin ostin huoneen jääkaappiin jtn maitotuotteita ja esim. näkkäriä hätävaraksi.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom