- Liittynyt
- 24.5.2003
- Viestejä
- 1 462
Paljon höpötetään maitohappobakteerien tärkeydestä. Mistä ruokatuotteista niitä saisi helpoiten?
Raejuusto, ja rahkapurkin kyljessä lukee sana "Hapate", sama sana lukee esim. luonnonjogurtin ja muiden purkkien kyljessä.
Tarkoittaako tämä sitä, että niissä on näitä maitohappobakteereita elävässä muodossa? Jogurttejakin oli hyllyt pitkänään mutta mistä sen tietää missä niitä bakteereita erityisesti on?
Onko kaikissa maitotaloustuotteissa?
Raejuusto, ja rahkapurkin kyljessä lukee sana "Hapate", sama sana lukee esim. luonnonjogurtin ja muiden purkkien kyljessä.
Tarkoittaako tämä sitä, että niissä on näitä maitohappobakteereita elävässä muodossa? Jogurttejakin oli hyllyt pitkänään mutta mistä sen tietää missä niitä bakteereita erityisesti on?
Onko kaikissa maitotaloustuotteissa?