Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Sumu sanoi:Maitojuomat säilyvät tietääkseni aika hyvin. Ennen avaamista ei tarvitse säilyttää edes kylmässä.
Guard sanoi:Mitäs varten HYLA maito sitten kestää niin paljon pidempään kun normimaito?
Tommy.. sanoi:Tässäpä vielä:
Valion UHT maidot iskukuumennetaan, jolloin maito kuumennetaan noin 140 asteeseen muutamaksi sekunniksi. Tuote pakataan aseptisesti täysin mikrobeilta suojattuna. Näin säilyvyys saadaan pitkäksi ilman säilöntäaineita. Iskukuumennuksesta käytetään myös nimitystä UHT-käsittely (Ultra High Temperature).
Iskukuumennettuja maitoja ovat:
Valio HYLA rasvaton maito, UHT
Valio HYLA kevytmaito UHT
Valio HYLA täysmaito, UHT
Ei, siitä on ainoastaan poistettu laktoosi.TheLORD sanoi:eikös maitojuomissa oo vaikka mitä seassa?
Tommy.. sanoi:Rasvainen maito härskiintyy kyllä nopeammin kuin rasvaton, eli nimenomaan rasvan takia. Muistaakseni HYLA maito iskukuumennetaan, eli pitäisi säilyä sen takia pidempään? Mene ja tiedä :D
miQ sanoi:Koska se on niin pahaa että tarvitaan enemmän aikaa saada sellane kurkusta alas ;)
tsebula sanoi:Ei, siitä on ainoastaan poistettu laktoosi.
mappana sanoi:Suurin maidonmakuun vaikuttaja on ympäristö. Esim. avattu maito saa ihme maun jääkaapissa (avattuna), jos vieressä lepää sipulipaistos.
Tommy.. sanoi:HYLA maidosta on oikeastaan vaan pilkottu valmiiksi laktoosi, eli maitosokeri. Näin saadaan se imeytymään ihmiseen jolla ei ole kyseistä laktoosin hajottaja entsymaattia elimistössä
Art2 sanoi:Tsebula taisi puhua maitojuomasta(laktoositon), ja sä HYLA maidosta. Ei ole sama asia