Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Ulle
Joka päivä menee alas:
Purkki rahkaa
Mehukeittoa sokeriton Valio 2kcal/100g
Pakastemansikoita
Originally posted by Jortsu
Mitenkä muuten on tuon pakastamisen kanssa, säilyykö siinä vitamiinit + muut sydeemit.
hmmm, kuulostaa kummalta. Ruoan nopean pakastamisen edut olen kuullut, mutta tohon en keksi logiikkaa. Voisitko valaista lisää? (tai anna lähdeeee... :D )Originally posted by Iivili
Jostain oon lukenut (taas :D), että ihan kohtalaisesti pitäisi säilyä, jos ne sulattaa äkkiä. Huonoin vaihtoehto on laittaa pakasterasia jääkaappiin sulamaan -> sulaa hitaasti. Mikrossa tai vesihauteessa sulattaminen lienee paras vaihtoehto.
Originally posted by meitsi
(tai anna lähdeeee... :D )
Miksi? Ite vaihdoin kokonaan Ehrmannin rahkaan, se kun on puolet siitä mitä Valion ryöstöhintaiset rahkat maksaa. Onko kellään tietoa onko Ehrmannilla tarjolla myös raejuustoa?Originally posted by bobcat
Ehrmannille ehdoton ei.
Ääh, ei noi auttanut yhtään. Paitsi tietysti todisti ettet keksinyt itse juttua, niinkuin itse yleensä teen :lol1:Originally posted by Iivili
No pistetäänny kerrankin:
http://www.finfood.fi/finfood/kasvikset.nsf/wsailonta/EBC4FD33915BE7DAC2256A540030E64D?OpenDocument
http://www.marttaliitto.fi/arkisto/elo02/eloruo.htm#sulatus
Ei noi ny mitään yliopistollisia tutkimuksia ole, mutta tarviiko aina ollakaan? Mikähän laitos tutkisi: "Sulatusmetodin ja nopeuden vaikutus pakastemarjojen ravinteiden säilyvyyteen ." :D
Originally posted by Jortsu
Onko kellään tietoa onko Ehrmannilla tarjolla myös raejuustoa?
Originally posted by turilas
1.prk ehhmanin rahkaa
pari desiä rasvatonta vanilja jogurttia