• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM Hotmail blockannut koko palveluntarjoajan verkon. Jos et saa vahvistusmailia, mailaa mike at pakkotosto.com nimimerkkisi

Maahanmuutto

Liittynyt
26.7.2019
Viestejä
79
Sä et ole ikinä käyny Indonesiassa jos pystyt sanomaan noin. Tai vaikka olet, niin et ainakaan turistialueiden ulkopuolella :LOL:

Toisaalta mitä tähän keskusteluun tulee, niin mä en myöskään usko et uskonnolla on mitään tekemistä tän asian kanssa. Kulttuurilla pikemminkin. Sama kulttuuri vaan heijastuu näissä muslimimaissa.
Pääkaupungissa Jakartassa on tullut pyörittyä ja ihan turvalliselta tuntui.
 
Liittynyt
3.4.2008
Viestejä
1 996
Ikä
29
Pääkaupungissa Jakartassa on tullut pyörittyä ja ihan turvalliselta tuntui.
Mee seuraavaksi vaikka Papualle. Siellä ei kannata yksin liikkua ulkona pimeän aikaan. Eikä monessa paikassa päivälläkään. Tai Acehiin, jos haluat nähdä miltä sharia lain toteutus näyttää. Sharia lakia on muuallakin toki käytössä vielä.

Just vastikään muuten Jakartassa oli niin rajut mellakat, ettei ulkona saanut liikkua ollenkaan hetkeen, tai ei ainakaan ollut turvallista. Mikä takia? Koska presidentinvaalit voitti ei muslimi ehdokas.
 
Liittynyt
7.1.2014
Viestejä
696
Mitenhän nuo väkivaltaisimmat paikat arvioidaan? Onko ne rauhanaikana tehtyjen henkirikosten mukaan? Lähinnä mietityttää että eikö se ISIS saanutkaan paljoa jengiä hengiltä vai miksi nuo seudut ei pärjää. Afrikasta myös tulee vähän väliä erilaisia uutisia kun on laitettu väkeä urakalla hengiltä. Nigeriassako se boko harami touhunnut ja 100 väkivaltaisimman paikan listalle ei kuitenkaan nigeria mahdu. Jännä että noista jenkkienkin kaupungeista väkivaltaisimpia ovat nuo etnisesti monimuotoisimmat. Toki muslimeja ei taida paljoa niissä olla.
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 133
Nyt valoja päälle. Ylivoimaisesti suurin edustus maahanmuuttajissa on Lähi-idästä ja Afrikasta tulleet. Kuinka usein näet lattareita Suomessa? Ja itseasiassa Ruotsin jengeissä on paljon myös lattareita, venäläisiä, kosovolaisia, bosnialaisia jne..
Pointti olikin että tuo paskasakki on aina Euroopassa neekereitä ja/tai karva-ranteita.
Siinä oot oikeessa että luonteeltaan esim. Lähi-idän taustaa omaavat ovat "villimpiä" kuin monet muut rodut. Uskonto ei silti tähän liity. Sanoisin, että maailman vaarallisimmat paikat ja joissa tapahtuu eniten henkirikoksia, ja muuta väkivaltaa on Väli-Amerikan maat. Kaikki kristittyjä maita. Uskonto ei silti liity asiaan mitenkään. Jenkeissä latinoilla on iso edustus vankiloissa. Eivät ole muslimeja. Itseasiassa arabeja on siellä vankiloissa moninkertaisesti vähemmän suhteessa omaan edustukseen, kuin vaikkapa juuri latinoja ja mustia. Miksi näin jos uskonto on kerran se mikä ajaa rikolliselle polulle?
Uskonto, kulttuuri, alhainen älykkyysosamäärä, rotu, mikä onkaan, aika selvästi nähtävissä että valkoiset ja kinkit ei tollasta tee. Muslimeja jenkki vankiloissa ei määrällisesti varmaan paljoa olekaan kun niitä ei ole otettu maahan, kun taas latinoja vyöryy päivittäin laittomasti rajan yli ja neekereitä riittää omasta takaa.
 
Liittynyt
19.1.2010
Viestejä
168
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
2 646
Ei riitä taas(kaan) sanat kuvailemaan tätä touhua!

"Pedofiilien etujärjestönä toimiva Itä-Uudenmaan käräjäoikeus päästi 5-vuotiaan lapsen raiskanneen somalimiehen vapaalle jalalle. ”Oikeusjärjestelmän” mukaan somalia ei tule vangita, sillä hän vain ”ajautui tilanteeseen”, joka päättyi pikkulapsen raiskaukseen."

5-vuotiaan raiskannut somali vapaaksi – ”Tilanteeseen vain ajauduttiin” | Kansallinen Vastarinta

Britti antropologi Edward Duttonin mukaan suomalaiset ovat Euroopan älykkäin kansa, ja älykkyys johtaa usein kiltteyteen, heikkoon itsetuntoon ja mukautumishaluun. Antropologi Dutton näkee suomalaiset liian luottavaisina ja heikon itsetunnon omaavina ihmisinä, joilla on taipumus väheksyä omaa kulttuuriaan ja pohtia liikaa sitä, että ”mitähän nuo muut meistä ajattelevat”. Älykkäät ihmiset ovat usein avoimia uusille asioille ja pyrkivät näkemään heidän kulttuuriaan ”rikastamaan” tulleissa ulkomaalaisissa vain positiivisia puolia. Dutton näkee suomalaiset kansana, joka on aina ollut muiden johdettavana. Duttonin mukaan liiallinen empatia toisia ihmisiä kohtaan voi saada jopa skitsofrenian kirjoon liittyviä piirteitä. Tämä ehkä osaltaan selittää monien suomalaisten tuntemaa äärimmäistä hoivaviettiä turvapaikanhakijoita kohtaan.
Ja lisäksi: huipulle nousevat liikemiehet ja poliitikot ovat usein äärimmäisen älykkäitä psykopaatteja, jotka pystyvät manipuloimaan vähemmän älykkäitä, tunteellisempia tai luottavaisempia kanssaihmisiään.

Noh, pianhan tuokin asia korjaantuu.

Sompanssit lisääntyvät kuin kärpäset ja kun niiden väkiluku täällä Hölmölässä kasvaa entisestään ja osa niistä yhtyy kantiksien kanssa niin eiköhän tuo suomalaisten keskimääräinen älykkyyskin ala laskemaan sille tasolle ettei hyysäs ole enää niin populääriä tai sitten, kuten Dutton arvioi

Duttonin mukaan pitkällä tähtäimellä kyseessä on syntyvyyskilpailu maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä. Suomalaiset voivat pärjätä tässä kisassa vain tulemalla nykyistä tyhmemmiksi, uskonnollisemmiksi ja etnosentrisemmiksi. Ja Duttonin mukaan kehitys on menossa nimenomaan tähän suuntaan. Seuraavien sukupolvien aikana suomalaisten olemassaolon jatkuminen on siis ”junttien” ja uskovaisten varassa.

Tutkimusten mukaan 25 % ryhmästä on kriittinen massa, joka riittää muuttamaan yleisen mielipiteen omalle kannalleen. Esimerkkinä kansakunnan suunnanmuutoksesta Dutton viittaa Tanskaan.
– Nykyään Tanskassa jopa sosialidemokraatit kannattavat tiukkaa maahanmuuttopolitiikka, Dutton toteaa.
So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
26.7.2019
Viestejä
79
Pointti olikin että tuo paskasakki on aina Euroopassa neekereitä ja/tai karva-ranteita.

Uskonto, kulttuuri, alhainen älykkyysosamäärä, rotu, mikä onkaan, aika selvästi nähtävissä että valkoiset ja kinkit ei tollasta tee. Muslimeja jenkki vankiloissa ei määrällisesti varmaan paljoa olekaan kun niitä ei ole otettu maahan, kun taas latinoja vyöryy päivittäin laittomasti rajan yli ja neekereitä riittää omasta takaa.
Et ilmeisesti osaa lukea. Muslimeja on Jenkkien vankiloissa vähemmän kuin latinoja ja mustia myös suhteessa väkilukuun. Ja mitä tulee sun mainitsemiin kinkkeihin, ni vietnamilaiset on hyvinkin edustettuina Suomen rikostilastoissa per capita.
 
Liittynyt
19.1.2010
Viestejä
168
Pikkuisen tästä sharia-laista, jota eräs nimimerkki väitti täysin marginaaliseksi ilmiöksi euroopaassa.
Arviolta 30-50% euroopaassa asuvista muslimeista kannattaa sharia-lakia, ja tämä tutkimus tehtiin ennen vuoden 2015 muslimi-invaasiota (suomea ei ollut tässä tutkimuksessa mukana).
Tämän invaasion aikana tänne tuli porukkaa valtaosin Syyriasta, Irakista, Iranista, Afganistanista yms maista, joissa sharian kannatus on luokkaa 70-90%.
Esimerkiksi briteissä sharia-tuomioistuimet ovat jo täysin julkisesti käytössä.

"Ranskassa tehdyn tutkimuksen mukaan 28 prosenttia maan muslimeista kannattaa kovan linjan islamia, ja peräti 40 prosenttia maan nuorista muslimeista pitää sharia-lakia Ranskan lakeja tärkeämpinä. Ranskan politiikot ovat kiusaantuneita tutkimustuloksesta, he ovat tuloksista hiirenhiljaa."

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj6gIfZ_-HkAhXlkYsKHcuTBS0QFjAIegQICBAB&url=https://www.suomenuutiset.fi/tutkimus-ranskassa-asuvista-muslimeista-28-prosenttia-kannattaa-kovan-linjan-islamia-sharia-maittaisi-40-prosentille/&usg=AOvVaw1o92Q3HsDqi5t0cYLUHCBx
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 133
Et ilmeisesti osaa lukea.
Vedä nyt kätees vitun nuija.
Ja mitä tulee sun mainitsemiin kinkkeihin, ni vietnamilaiset on hyvinkin edustettuina Suomen rikostilastoissa per capita.
Eiköhän se ole selvä että jokaisesta kansallisuudesta löytyy rikoksentekijöitä. Kuinka monta vinosilmien hallitsemaa no-go zonea on Euroopassa?
 
Liittynyt
26.7.2019
Viestejä
79
Vedä nyt kätees vitun nuija.

Eiköhän se ole selvä että jokaisesta kansallisuudesta löytyy rikoksentekijöitä. Kuinka monta vinosilmien hallitsemaa no-go zonea on Euroopassa?
Neekereitä, karvaranteita, vinosilmiä..

Sulla ei tuu olemaan helppoa, jos valkoihoiset on ainoita jotka ei aiheuta sussa vihantunteita. Ehkä jopa vähän säälin sua. Mutta eipä tästä tän enempää.

Ja vedin muuten käteen aamulla. Sunki kannattaa kokeilla.. ehkä vähän rauhoittaa sun mieltä.
 

descent

VIP
Liittynyt
7.3.2006
Viestejä
364
Kukaan ei tässä varmaan ole eri mieltä siitä, että mitkä vähemmistöt näitä no-go-zoneja ovat Eurooppaan aiheuttaneet. Eikä varmaan siitäkään, että onko Islam rauhan uskonto vai ei. Mun mielestä on kuitenkin kyse kahdesta erillisestä ongelmasta. Toinen on tätä väkivaltaista nuorisojengitouhua, jossa näiden sankareiden motiivit perseilyyn ovat kyllä aivan varmasti keskimäärin muualla kuin uskonnollisissa motiiveissa. Ollaan vaan vitun irtautuneita mistään moraalista ja järkevästä tekemisestä. Koko ajattelu ja touhu on tuollaista rikoksiin, huumeisiin ja muuhun alamaailman toimintaan liittyvää perus ghettokulttuuria, jossa mitään ei tehdä minkään uskonnon nimeen, vaan omien etujen ja tarpeiden nimeen.

Sitten on erikseen tämä uskonnollinen ongelma, jossa toiminta on kuitenkin suunnitellumpaa, järjestelmällisempää ja ulospäin suuntautuneempaa. Toki näistä syrjäytyneistä nuorista saadaan kyllä vetoavalla puheella aina tarvittaessa rekrytoitua niitä "toteuttajia", se on ihan selvää. Mutta väitän kyllä (ihan siis mutu-pohjalta), etteivät nämä nuoret maahanmuuttajakriminaalit keskenään istu mitään koraania lukemassa vaan ovat narkkaamassa, tekemässä rikoksia ja muuten vaan vetelehtimässä.

Toki nämä kaksi kulttuuria ovat kontaktissa keskenään, mutta ei se ole missään nimessä ongelmia poissulkevaa, vaan vielä paskempi tilanne, että ongelmat ovat myös selkeästi irrallisia ja ne molemmat ovat olemassa.
 
Liittynyt
11.3.2003
Viestejä
1 151
Vaikkei Ruotsin ja muun Euroopan no-go muslimighettojen rikolliset nuoret mitään hartaita muslimeja olisikaan, niin heidän kasvatustaustansa ja asennemaailmansa on silti Islamin kyllästämää. Muslimitaustaisten kriminaalien kanssa työskennellyt psykologi Nicolai Sennels tiivistää tuon asenteen hyvin:

"Muslimikulttuurissa ihmiset katsovat, että heidän elämäänsä kontrolloivat pääasiassa ulkopuoliset tekijät: islam, Allah, imaami, perheen isä, kulttuurin normit ja perinteet sekä – aina kun ilmenee jokin ongelma – vääräuskoiset ja etenkin vääräuskoiset auktoriteetit."

"Ei ole epäilystäkään että muslimikulttuuri tarjoaa yleisesti ottaen epäterveen kasvuympäristön. Sille ominainen vihan ihailu, naisellisten piirteiden tukahduttaminen, epävarma suhde kunniaan, uhrimentaliteetti ja kyvyttömyys nähdä yhteys oman käytöksen ja omien ongelmien välillä on kaikki omiaan luomaan epäkypsiä, aggressiivisia ja matalalla itsetunnolla varustettuja yksilöitä."

Haastattelussa Nicolai Sennels: Islamista, rikollisuudesta ja maahanmuutosta
 

descent

VIP
Liittynyt
7.3.2006
Viestejä
364
Vaikkei Ruotsin ja muun Euroopan no-go muslimighettojen rikolliset nuoret mitään hartaita muslimeja olisikaan, niin heidän kasvatustaustansa ja asennemaailmansa on silti Islamin kyllästämää. Muslimitaustaisten kriminaalien kanssa työskennellyt psykologi Nicolai Sennels tiivistää tuon asenteen hyvin:

"Muslimikulttuurissa ihmiset katsovat, että heidän elämäänsä kontrolloivat pääasiassa ulkopuoliset tekijät: islam, Allah, imaami, perheen isä, kulttuurin normit ja perinteet sekä – aina kun ilmenee jokin ongelma – vääräuskoiset ja etenkin vääräuskoiset auktoriteetit."

"Ei ole epäilystäkään että muslimikulttuuri tarjoaa yleisesti ottaen epäterveen kasvuympäristön. Sille ominainen vihan ihailu, naisellisten piirteiden tukahduttaminen, epävarma suhde kunniaan, uhrimentaliteetti ja kyvyttömyys nähdä yhteys oman käytöksen ja omien ongelmien välillä on kaikki omiaan luomaan epäkypsiä, aggressiivisia ja matalalla itsetunnolla varustettuja yksilöitä."

Haastattelussa Nicolai Sennels: Islamista, rikollisuudesta ja maahanmuutosta
No joo, niin kieltämättä tiivistää. Täytynee lukea ko.kirja.
 

Kuli

VIP
Liittynyt
29.8.2005
Viestejä
2 880
Eikös noi No Go zonet muodostu pikkuhiljaa ku pollarit ja yhteiskunta noin yleisesti ajattelee että tappakaa te mutakuonot toisenne meitä ei kiinnosta.Sit yhtäkkiää se väkivalta ja sekoilu pursuaa ulos sieltä lähiöstä jolloin nousee hirvee haloo?Niin kauan on hyvä ku mutakuonot tappaa toisiaan sit ku joku valkonen huumeita ostava pösilö kuolee ni nousee melkoinen meteli.
Ruotsalaisethan on periaattessa melko rasistisia ja oikeastaan itse syypäitä vallitsevaan tilanteeseen.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.9.2006
Viestejä
53
Mee seuraavaksi vaikka Papualle. Siellä ei kannata yksin liikkua ulkona pimeän aikaan. Eikä monessa paikassa päivälläkään. Tai Acehiin, jos haluat nähdä miltä sharia lain toteutus näyttää. Sharia lakia on muuallakin toki käytössä vielä.

Just vastikään muuten Jakartassa oli niin rajut mellakat, ettei ulkona saanut liikkua ollenkaan hetkeen, tai ei ainakaan ollut turvallista. Mikä takia? Koska presidentinvaalit voitti ei muslimi ehdokas.
Acehissa tullut käytyä monesti. Hyviä surffauspotteja jos kiinnostaa ja tsunamien jäljet hyvin nähtävissä. Paljon nähtävää ja hienoja saaria lähellä.
 
Liittynyt
11.8.2009
Viestejä
2 946
Kaupunki
Indonesia
Mee seuraavaksi vaikka Papualle. Siellä ei kannata yksin liikkua ulkona pimeän aikaan. Eikä monessa paikassa päivälläkään. Tai Acehiin, jos haluat nähdä miltä sharia lain toteutus näyttää. Sharia lakia on muuallakin toki käytössä vielä.
Olen nyt vuoden asunut Indonesiassa ja toki se on Suomeen verrattuna turvaton paikka, niin kuin yli 90 % maailman maista, mutta ihan hyvin täällä tulee muslimit, kristityt, hindut ja buddhalaiset juttuun. Kadulla kaveriporukassa parilla saattaa olla huntu ja kolmannella minihame, eikä se näytä ketään haittaavan, vaikka vieressä kuuluu minareetista rukouskutsu.

Ja tosiaan jos turvattomuutta mietitään, niin kristityt Etelä- ja Väli-Amerikka eivät ole kovin turvallisia, eikä myöskään Venäjä. Siellä on vielä kristittyjä/ateisteja ja valkoisia!! Mielipiteitä saa muodostaa ja julistaa, mutta järkeäkin saa käyttää. Tokkopa Lähi-Idässäkään päättyisi parin tuhannen vuoden sotiminen siihen, jos alueen muslimit kääntyisivät vaikka kristityiksi tai buddhalaisiksi. Eiköhän syyt ole muualla.

Just vastikään muuten Jakartassa oli niin rajut mellakat, ettei ulkona saanut liikkua ollenkaan hetkeen, tai ei ainakaan ollut turvallista. Mikä takia? Koska presidentinvaalit voitti ei muslimi ehdokas.
Aika rohkea tulkinta. Ymmärsin itse, että mellakka johtui siitä, että vuosikymmeniä hallinneen diktaattorisuvun keulakuva hävisi vaalit "riippumattomalle" vastustajalleen. Samoin kävi, kun Jokowi voitti ensimmäisen kerran vaalit 5 vuotta sitten. Tuolla välillä ei sitten mellakoitu, eikä ole nytkää enää vaalien jälkeen. Jos kyse olisi ollut uskonnosta, niin eiköhän rähinöinti jatkuisi ja olisi jatkunut 5 vuotta sitten. Äkkiseltään väittäisin myös, että vanha sotilasjuntta ei olisi arvostanut valtansa menettämistä yhtään enempää, vaikka syrjäyttäjänsä olisi ollut varapresidenttinsä tapaan muslimi.
 
Ylös